برگزاری جلسه ستاد مهر در منطقه ۶ اصفهان برای بهبود وضعیت ترافیکی اطراف مدارس

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان از برگزاری جلسه ستاد مهر مشترک شهرداری و پلیس در این منطقه خبر داد و گفت: در این جلسه بر ضرورت انجام بازدید میدانی از اطراف مدارس تأکید شد.

علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جلسه ستاد مهر در منطقه ۶ اصفهان برای بهبود وضعیت ترافیکی اطراف مدارس برگزار و بر ضرورت انجام بازدید میدانی از اطراف مدارس تأکید شد؛ هدف این بازدیدها شناسایی مشکلات عمرانی، وضعیت تابلوهای ترافیکی و سایر مسائل مرتبط با ترافیک در اطراف مدارس است.

وی افزود: در این جلسه، به مشکلات ناشی از صدور مجوزهایی که بدون هماهنگی با ارگان‌های ذی ربط به مدارس غیرانتفاعی داده می‌شود، اشاره شد.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان ادامه داد: این مجوزها موجب افزایش تراکم خودروها، ازدحام و ایجاد مشکلات ترافیکی در اطراف مدارس می‌شود.

باقری اظهارداشت: در ادامه جلسه پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت ترافیکی اطراف مدارس از جمله نصب بنرها و تابلوهای بازدارنده ترافیکی همچون تابلوهای "توقف ممنوع" و دیگر تخلفات ترافیکی که موجب ایجاد ترافیک در حوالی مدارس می‌شود، تاکید شد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان برای آموزش و ترویج فرهنگ رعایت مقررات ترافیکی و ارائه بسته‌های فرهنگی و آموزشی در مدارس، شناورسازی ساعات تعطیلی مدارس به عنوان یک راهکار مؤثر برای کاهش ترافیک از دیگر پیشنهادهای مطرح شده در جلسه ستاد مهر منطقه ۶ بود.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های ترافیکی ناشی از برگزاری امتحانات دانشگاهی گفت: موضوع دیگری که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، برگزاری امتحانات یا کنکورهای دانشگاهی توسط دانشگاه اصفهان بود؛ این موضوع منجر به افزایش حجم ترافیک و مشکلات ناشی از پارک خودرو در محدوده‌های اطراف دانشگاه می‌شود و به‌عنوان یکی از چالش‌های ترافیکی مهم منطقه مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در راستای نوسازی تابلو و علائم، خط کشی‌های طولی و عابر پیاده و ایمن سازی مقابل مدارس و معایر منتهی به آنها مبلغ ۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته و پیمانکاران مربوطه مشخص شده است.

باقری تاکید کرد: برگزاری این جلسه نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای بهبود وضعیت ترافیکی و عمرانی اطراف مدارس و دانشگاه‌ها است که امیدواریم با اجرای پیشنهادات مطرح شده، شرایط بهتری برای دانش‌آموزان و شهروندان فراهم شود.

کد خبر 899227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.