کاهش ۷۰۰۰‌ مترمکعبی مصرف آب در یزد طی ۲۴ ساعت گذشته

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد از کاهش هفت هزار مترمکعبی مصرف آب و رعایت مصرف بهینه آب در یزد طی ۲۴ ساعت منتهی به صبح امروز خبر داد.

جلال علمدار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: از ساعت ۷ صبح روز دوم شهریور تا ساعت ۷ صبح روز سوم شهریور، میزان مصرف آب در شهر یزد به ۲۱۲ هزار و ۲۱۰ مترمکعب رسید که این مقدار در مقایسه با روز قبل هفت هزار مترمکعب کاهش پیدا کرده است.

وی در ادامه به آمار تجمیعی مصرف آب از ابتدای سال‌جاری اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون، میزان مصرف آب در یزد ۳۱ میلیون و ۳۸۰ هزار و هفت مترمکعب بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با مقایسه این آمار با مدت مشابه سال قبل خاطرنشان کرد: این حجم مصرف در مقایسه با رقم دوره مشابه سال گذشته که ۳۲ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۱۹۷ مترمکعب بود، کاهش قابل توجهی را نشان می‌دهد که حاکی از نهادینه شدن فرهنگ صرفه‌جویی در میان مردم قناعت پیشه یزدی است.

کد خبر 898351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.