۵۳ طرح برق‌رسانی در کرمانشاه افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: به مناسبت هفته دولت، ۵۳ طرح برق‌رسانی به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان در نقاط مختلف استان آماده افتتاح و کلنگ‌زنی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، عبدالرضا علیرضاپوری امروز _دوشنبه سوم شهریور_ با اشاره به برنامه‌های این شرکت در هفته دولت اظهار کرد: ۵۳ طرح عمرانی برق‌رسانی به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان برای بهره‌برداری یا آغاز عملیات اجرایی آماده شده است.

وی افزود: از جمله طرح‌های قابل افتتاح، برق‌رسانی به سه روستای بدون برق شامل سلمانه در سرپل‌ذهاب و شوروله و هرزنگاه در پاوه است که با اعتباری بیش از ۱۳ میلیارد تومان اجرا شده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه برق‌رسانی به روستاها همواره در اولویت قرار دارد، گفت: اکنون بیش از ۹۹ درصد روستاهای استان از برق برخوردار هستند.

علیرضاپوری اضافه کرد: در حوزه بهینه‌سازی شبکه نیز ۲۴ طرح در ۲۴ روستای استان آماده بهره‌برداری است که شامل تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، اصلاح انشعابات، رفع ضعف ولتاژ و تأمین روشنایی معابر می‌شود.

وی ادامه داد: در هفته دولت عملیات اجرایی ۲۸ طرح بهینه‌سازی شبکه برق در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، روانسر، سنقر، صحنه، سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و هرسین آغاز خواهد شد که این پروژه‌ها که ۲۸ روستا را تحت پوشش قرار می‌دهند و طبق برنامه‌ریزی تا ۲۲ بهمن سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با اشاره به فشار مضاعف شبکه برق در گرمای تابستان، بر تداوم برنامه‌های توسعه و بهبود زیرساخت‌ها برای افزایش رضایتمندی مشترکان تأکید کرد.

کد خبر 898315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.