جزئیات برنامه‌های ۲۷ گانه هفته بسیج ادارات و کارمندان لرستان

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارکنان لرستان از اجرای ۲۷ برنامه اصلی در استان هفته بسیج کارکنان با محوریت تبیین دستاوردهای انقلاب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در لرستان، محمد جواد پرنیان امروز _ شنبه یکم شهریور_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته دولت، برنامه‌های هفته بسیج ادارات و کارمندان با هدف تبیین دستاوردهای نظام اسلامی و نمایش نقش مؤثر کارمندان بسیجی در تحقق دولت اسلامی، در لرستان آغاز می‌شود.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای افزود: سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در این هفته با اجرای ۲۷ برنامه محوری و اصلی، تحقق اهداف کلیدی چون کمک به اجرای سیاست‌های کلی نظام اداری کشور، تقویت دولت‌سازی اسلامی و ارتقای بهره‌وری سازمانی، نمایش جلوه‌ای از خدمت بی‌منت کارمندان بسیجی به مردم و تبیین دستاوردهای دولت و نظام در حوزه‌های مختلف را دنبال می‌کند.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه لرستان گفت: برگزاری این برنامه‌ها در کنار هفته دولت فرصتی برای انعکاس خدمات دولت و ایجاد ارتباط مستقیم میان مسئولان و مردم فراهم می‌آورد.

پرنیان تصریح کرد: پیش از شروع رسمی برنامه‌ها، مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگی و آماده‌سازی در سطح استان از جنله فضاسازی فرهنگی در تمامی ادارات و نهادهای استان و شهرستان‌ها توسط حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج؛ تشکیل ستاد بزرگداشت هفته بسیج ادارات و کارمندان با حضور فرماندهان و مدیران دستگاه‌های اجرایی؛ تشریح جزئیات برنامه‌ها در جلسات تخصصی با مدیران کل و فرماندهان حوزه‌های بسیج؛ هماهنگی گسترده با خبرگزاری‌ها و صدا و سیمای مرکز لرستان برای پوشش کامل برنامه‌ها؛ رعایت تدابیر امنیتی و الزامات پدافند غیرعامل در برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و مراسم‌های این هفته و تأکید بر تولید محتوای رسانه‌ای و جریان‌سازی در فضای مجازی با هدف اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به مردم انجام شد.

وی با بیان اینکه هفته بسیج کارکنان از یکشنبه دوم شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده و تا شنبه هشتم شهریور ادامه خواهد داشت گفت: این هفته با شعار محوری «شور، شوق و شعور انقلابی؛ جدیت و پیگیری برای به نتیجه رساندن کارها» برگزار می‌شود.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه لرستان گفت: روز اول با عنوان «خدمت‌گزاری و کارآمدی» برگزاری شورای اداری استان و شهرستان‌ها با محوریت ارائه خدمات گسترده و هفتتاح نمایشگاه دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی در مصلاهای شهرستان‌ها را در دستور کار دارد.

پرنیان بیان کرد: روز دوم با عنوان «کارگزار انقلابی و سواد رسانه‌ای» بر تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای تبیینی در پلتفرم‌های داخلی و خارجی؛ برگزاری کارگاه‌های آموزش سواد رسانه‌ای توانمندسازی گروه‌های سایبری و جهادی در فضای مجازی و اجرای رزمایش تخصصی گروه‌های جهادی به‌صورت متمرکز از وزارت کشور با ارتباط تصویری با استانداری‌ها تمرکز دارد.

وی گفت: روز سوم با عنوان «خودباوری و انسجام ملی» برگزاری اردوهای پیشرفت و آبادانی در زیست‌بوم‌های استانی؛ به‌روزرسانی بانک اطلاعات مدیران دستگاه‌های اجرایی؛ خدمات‌رسانی به بسیجیان با استفاده از ظرفیت‌های سازمانی و نشست‌های شبکه تربیتی صالحین در سطح استان و پایگاه‌های مقاومت را خواهیم داشت.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه لرستان بیان کرد: در روز چهارم با عنوان «بانوی انقلابی؛ الگوی زن مسلمان» برنامه‌های تجلیل از بانوان کارمند موفق در حوزه‌های حجاب و عفاف؛ اجرای طرح انطباق فرهنگی در ادارات؛ تقدیر از خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر؛ برگزاری نشست‌های تخصصی هویت بانوی کارمند کارآمد؛ دیدار و دلجویی از مدیران و کارگزاران دستگاه‌های اجرایی و تجلیل از مدیران فعال در میزهای خدمت جهادی انجام می‌شود.

پرنیان تصریح کرد: در روز پنجم که «آمادگی و اقتدار» نام دارد حضور یکپارچه مسئولان و کارمندان در غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا؛ تمرین و آموزش خودحفاظتی ادارات و تیم‌های رزمی و توانمندسازی تیم‌های پدافند غیرعامل و دفاع زیستی در سطح استان انجام می‌شود.

وی افزود: روز ششم با عنوان «تاب‌آوری و رضایتمندی» اهدای خون به بیماران نیازمند به نیابت از شهدای دفاع مقدس؛ برپایی نزدیک به ۵۰۰ میز خدمت جهادی در مساجد و مصلاها؛ توزیع بسته‌های معیشتی میان خانواده‌های کم‌برخوردار با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و حضور یکپارچه کارمندان بسیجی در نماز جمعه و دیدار با نماینده ولی‌فقیه و ائمه جمعه استان انجام می‌شود.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه لرستان افزود: در روز هفتم با عنوان «ایثار و دشمن‌شناسی» برگزاری یادواره شهدای کارمند و شهدای حملات اخیر رژیم آمریکا و صهیونیست؛ سرکشی از خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران؛ نشست‌های تبیین جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی با تأکید بر جهاد تبیین؛ همایش‌های جهاد تبیین در شهرداری خرم‌آباد، اداره کل فنی و حرفه‌ای، بانک‌ها و شهرستان‌های استان انجام می‌شود.

کد خبر 897689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.