تسریع طرح کوله‌بری ضرورت معیشتی استان خراسان جنوبی است

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کندی اجرای طرح کوله‌بری گفت: این طرح می‌تواند به‌طور قابل توجهی معیشت مرزنشینان را بهبود بخشد و تسریع در اجرای آن ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مصطفی نخعی امروز _چهارشنبه بیست‌ونهم مرداد_ در جلسه شورای اداری شهرستان سربیشه با اشاره به اجرای طرح کوله‌بری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح تاکنون در چهار استان اجرا شده و با اضافه شدن خراسان جنوبی، پنج استان از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود، کندی در اجرای طرح ناشی از بروکراسی اداری خارج از استان است و اجرای سریع آن می‌تواند به معیشت مرزنشینان کمک شایانی کند، به‌ویژه در شرایط خشکسالی و مشکلات اقتصادی.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس با اشاره به اهمیت ویژه مرز رسمی ماهیرود گفت: راه‌اندازی سایر گذرگاه‌های مرزی برای افزایش مبادلات اقتصادی مورد استقبال است، اما نباید جایگاه و قدرت مرز ماهیرود را تضعیف کند.

نخعی از اتصال این مرز به استان فراه افغانستان تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص پیدا کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهرستان از قابلیت ثبت جهانی چنشت خبر داد و تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای تقویت زیرساخت‌های این منطقه در حال انجام است، ارتقای گمرک ماهیرود نیز در حال انجام است و بیش از ۴۰ درصد مبادلات ایران با افغانستان از این مرز انجام می‌شود.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس عنوان کرد: مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت معادن و مرزها برای توسعه شهرستان اهمیت ویژه‌ای دارد.

نخعی درباره توانمندسازی روستاها و دهیاری‌ها خاطرنشان کرد: جلسات و رایزنی‌هایی با معاون دهیاری‌ها و سازمان شهرداری کشور انجام شده و پیشنهادات قابل توجهی برای ارتقای روستاها ارائه شده است.

وی با تاکید بر جذب حداکثری اعتبارات گفت: معیار سنجش مدیران میزان جذب بودجه و خروجی آن برای مردم است.

کد خبر 896806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.