اختصاص بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان به سد تنگ‌سرخ

نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سال گذشته ۹۱۰ میلیارد تومان به سد تنگ‌سرخ اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد بهرامی، شامگاه_ سه‌شنبه، بیست‌وهشتم مرداد_ در نشست خبری با اصحاب رسانه، به مهم‌ترین بخش‌های عملکرد خود در مدت حضور در مجلس شورای اسلامی پرداخت و اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی که از ابتدای حضور در مجلس پیگیر آن بودم، اتصال یاسوج به آزادراه شیراز به اصفهان بود.

وی افزود: برای اتصال یاسوج به آزادراه یاسوج_اصفهان ۱۰ هزار میلیارد تومان نیاز است که برای قطعه اول آن هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که طبق نظریه کارشناسی و باتوجه به تورم، اعتبار لازم برای قطعه اول به سه‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه انجام عملیات لرزه‌نگاری چاه‌های نفت در شورم و مختار، گفت: وزارت نفت بر میادین مشترک تمرکز داشت و تمایلی برای بهره‌برداری از چاه‌های نفت شورم و مختار نداشت، اما با پیگیری لازم عملیات حفاری چاه‌های مختار به‌زودی شروع می‌شود.

وی با اشاره به پروژه سد تنگ‌سرخ، تصریح کرد: این پروژه در سال ۹۰ شروع به‌کار شد و تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ جمعاً ۴۷۰ میلیارد تومان به این سد اختصاص یافته بود و ۳۰ درصد پیشرفت داشت.

بهرامی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قریب به ۲۸۰ میلیارد تومان به این سد اختصاص یافت و پیشرفت سد از ۳۰ درصد به ۴۵ درصد رسید و در سال‌جاری ۶۳۰ میلیارد تومان به این سد اختصاص یافته است.

وی به اعتبارات اختصاص یافته به پروژه‌های راه‌سازی گریزی زد و افزود: به پروژه جاده اصفهان به یاسوج ۲۵۰ میلیارد تومان و به مسیر یاسوج شیراز ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان در سال‌جاری به پروژه اتصال یاسوج به آزادراه اصفهان_ شیراز اختصاص یافته است.

وی با اشاره به پیش‌بینی راه‌اندازی بیمارستان‌های سوختگی و سرطان در استان، تصریح کرد: راه‌اندازی این دو بیمارستان در استان از مطالبات عمده مردم بوده که پیگیری لازم برای راه‌اندازی این دو بیمارستان انجام شده‌است.

بهرامی خاطرنشان کرد: شهرستان دنا فاقد ایستگاه فوق توزیع نیروی برق بود که برای این پروژه هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

وی به ساخت ۱۲۰ مدرسه در استان اشاره کرد و افزود: تعداد ۹۰ مدرسه در سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون ساخته می‌شود.

نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به سردسیری بودن شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون، در زمینه تنش آبی اقدام خاصی صورت نگرفته بود، اما با توجه به شرایط پیش آمده هزار میلیارد تومان برای تنش آبی پیش‌بینی شده‌است.

کد خبر 896579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کاردان IR ۰۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۹
    0 0
    بیشتر این پروژه‌ها از قبل بودن و به نوعی کد دارند از لحاظ اعتباری و اعتبار اختصاص یافته به هر استانی نیز بر پایه وجود همین پروژه‌ها اختصاص داده میشه، تو سد تنگ سرخ اینو بدونیم که طرح ملی هست و از اعتبارات ملی برا این سد داده میشه. تو بحث اتصال یاسوج به آزادراه شیراز به اصفهان هم خوبه بدونیم این پروژه تکه‌ای از پروژه بزرگ طریق‌الرضا هست و بازم پروژه ملی هست، پروژه طریق الرضا استان‌های جنوبی مثل خوزستان را از طریق کهگیلویه و بویراحمد به جاده اصفهان متصل میکنه، بیمارستان سرطان و سوختگی قبلاً بوده، جاده اصفهان به یاسوج و یاسوج به شیراز هم طی سالهای گذشته بودجه می‌گرفتن، حالا امسال بیشتر بهشون اختصاص یافته اعتبارات تنش آبی هم سالهای گذشته بوده، تو دولت سیزدهم در قالب محرومیت زدایی اختصاص داده می‌شد. عدد رو نگاه نکنید، این ارقام فعلا رو کاغذ هست، باید به موجودی اعتبارات جذب شده نگاه کنیم.