توسعه استان نیازمند تغییر رویکرد است

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی، کشاورزی و مرزی خراسان جنوبی گفت: توسعه استان مستلزم تغییر رویکردها و نگاه جامع‌تر به زیرساخت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مصطفی نخعی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم مرداد_ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در امیدآفرینی و مقابله با جنگ روانی دشمن دارند و پل ارتباطی مردم و مسئولان به شمار می‌روند.

وی افزود: در یک سال گذشته ارتباط او با رسانه‌های استان کمرنگ شده و بیشتر در عرصه ملی فعالیت داشته است و این موضوع را نقطه ضعفی دانست که باید جبران شود.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و کشاورزی استان گفت: راه‌اندازی دانشگاه ملی مهارت در نهبندان و توسعه رشته‌های کاربردی در سربیشه اقداماتی ارزشمند است اما کافی نیست.

نخعی تصریح کرد: کشاورزان همچنان در فروش محصولات خود با مشکلات جدی روبه‌رو هستند و پروژه سایت پرتودهی محصولات کشاورزی که می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای محصولاتی چون زعفران و عناب ایجاد کند، همچنان درگیر روندهای اداری است و نتیجه ملموسی برای بهره‌برداران نداشته است.

وی وضعیت خراسان جنوبی را با وجود ظرفیت‌های معدنی، کشاورزی و مرزی، نیازمند تحولی اساسی در زیرساخت‌ها دانست و تصریح کرد: جاده‌های حادثه‌خیز، پروژه‌های نیمه‌تمام و مدیریت‌های ناکارآمد مانع اصلی توسعه استان است.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر دولت رویکرد خود را تغییر ندهد و نگاه جزیره‌ای به مسائل استان ادامه پیدا کند، توسعه خراسان جنوبی همچنان در حد شعار باقی خواهد ماند، موضوعی که به تعبیر او می‌تواند آینده استان را با عقب‌ماندگی جبران‌ناپذیر روبه‌رو کند.

کد خبر 896428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.