نفوذ غبار رقیق به مناطق مرزی کرمانشاه / کاهش تدریجی دما در نیمه غربی استان

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از اواخر وقت امروز (دوشنبه) تا روز چهارشنبه، نفوذ غبار به‌نسبت رقیق موجب کاهش محدود کیفیت هوا در بعضی مناطق غربی و مرزی استان خواهد شد.

علی‌محمد زورآوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی، تقویت نسبی میدان‌های باد غربی سبب می‌شود در ساعاتی از امشب تا روز چهارشنبه، غبار رقیق در جو برخی نواحی استان و به‌ویژه مناطق مرزی نفوذ کند.

وی افزود: هرچند غبار پیش‌بینی‌شده شدت بالایی نخواهد داشت، اما در این مدت کاهش کیفیت هوا و دید افقی به شکل محدود در نواحی مرزی استان محتمل است.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد از روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده پدیده جوی قابل توجهی در سطح استان رخ نخواهد داد و شرایط به‌نسبت پایدار پیش‌بینی می‌شود.

زورآوند با اشاره به تغییرات دمایی پیش‌رو، تصریح کرد: بیشینه دمای هوا امروز و فردا اندکی افزایش پیدا خواهد کرد، اما در ادامه هفته به‌ویژه در نیمه غربی استان روند تدریجی کاهش دما آغاز می‌شود.

وی گفت: قصرشیرین با ۴۷ درجه و سرپل‌ذهاب با ۴۶ درجه سانتی‌گراد همچنان گرم‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و بر اساس داده‌های جوی، تداوم هوای گرم در این مناطق تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از مردم و کشاورزان درخواست می‌شود در روزهای گرم باقی‌مانده هفته، مدیریت مصرف آب، مراقبت از محصولات کشاورزی و حفظ سلامت خود را جدی بگیرند.

کد خبر 896158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.