امنیت مثال زدنی یزد در دفاع مقدس ۱۲ روزه/ دشمن با دلارهای هنگفت و رسانه‌ها توطئه می‌کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تقدیر از عملکرد نیروی انتظامی در حفظ امنیت استان در دفاع مقدس ۱۲ روزه گفت: دشمنان با هزینه‌های کلان و ابزارهای رسانه‌ای و نفوذی، چهار دهه است علیه انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری امروز -دوشنبه بیست‌وهفتم مرداد- در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان یزد که با حضور سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی کشور برگزار شد با تأکید بر عملکرد مؤثر نیروی انتظامی در مدیریت مسائل جاری استان اظهار کرد: دقت نظر و عملکرد مطلوب نیروی انتظامی در حفظ امنیت استان، ستودنی است، حفظ این آرامش و امنیت، کاری بس دشوار است که به لطف خدا، شما حافظان امنیت بوده‌اید، به ویژه در ایام دفاع مقدس ۱۲ روزه که آرامش و امنیت مثال‌زدنی در استان حاکم بود و این امر، شایسته تقدیر فراوان است.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت هوشیاری و احساس مسئولیت همیشگی در برابر توطئه‌های دشمن افزود: دشمن آرام نمی‌نشیند و همواره در حال توطئه است، بیش از ۴۰ سال است که دشمنان با صرف دلارهای هنگفت، استفاده از رسانه‌ها، تجهیزات نظامی و عوامل نفوذی، علیه ما فعالیت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد علت اصلی این دشمنی‌ها را حرکت الهی و آزادانه ملت ایران در مسیر عزت و شرف اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی حرکتی الهی و آزادانه را آغاز کرده و به دنبال عزت و شرفی است که یک مسلمان و جامعه اسلامی باید داشته باشد، مسیر ما، حرکت به سوی خداست و همه باید بدانیم که برای چه خدمت می‌کنیم، ما خلق شده‌ایم تا بنده خدا باشیم، در مسیر حق گام برداریم، آزاده و قوی باشیم و زیر بار استکبار و حرف زور نرویم.

ناصری با تأکید بر ایستادگی ملت ایران برای حفظ انقلاب و آرمان‌های آن، گفت: ما این مسیر را انتخاب کرده‌ایم و برای حفظ این انقلاب و آرمان‌ها، ایستادگی کرده‌ایم و شهید داده‌ایم، ملت ایران امروز با وجود تمام توطئه‌ها و اقدامات رسانه‌ای، در دنیا عزیز است و ملت‌های دنیا را نیز بیدار کرده است.

وی با اشاره به اهمیت حفظ شجاعت، توکل به خدا و عشق به ولایت و ایران اسلامی گفت: نباید هیچ‌گاه احساس ترس و ضعف داشته باشیم، چرا که خدا با ماست و خود فرموده است: «اگر دین مرا یاری کنید، شما را یاری می‌کنم.» این شجاعت، این اتکا و توکل به خدا و این عشق به ولایت و ایران اسلامی را حفظ کنید.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فرمانده سابق نیروی انتظامی استان یزد افزود: از سردار عباسعلی بهدانی‌فرد که همیشه در همه صحنه‌ها حاضر بوده‌اند، برنامه‌ریزی‌های خوبی داشتند و اخلاق و رفتار پسندیده‌ای از خود نشان دادند، تشکر می‌کنم و برای سردار احمد نگهبان، فرمانده جدید انتظامی استان نیز آرزوی توفیقات روزافزون در راه خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارم.

امنیت مثال زدنی یزد در دفاع مقدس ۱۲ روزه/ دشمن با دلارهای هنگفت و رسانه‌ها توطئه می‌کند

کد خبر 896049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.