استاد فرشچیان قلبش برای اصفهان و ایران می‌تپید

استاندار اصفهان گفت: استاد فرشچیان اسطوره‌ای تکرارنشدنی بود که قلبش برای اصفهان و ایران می‌تپید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد، در حاشیه مراسم ورود پیکر استاد محمود فرشچیان، نقاش شهیر ایرانی اظهار کرد: این هنرمند فقید شخصیتی بی‌نظیر و تکرار نشدنی است، اما باید از حضور پرشور هم‌استانی‌ها و هنردوستان برای بدرقه این استاد بزرگ تقدیر کرد.

وی با اشاره به عشق عمیق استاد فرشچیان به اصفهان افزود: استاد فرشچیان نه‌تنها به‌عنوان یک هنرمند جهانی، بلکه به‌عنوان انسانی نیکوکار، خوش‌طینت و وطن‌دوست شناخته می‌شدکه تا آخرین لحظات زندگی، دغدغه‌های اصفهان را داشت؛ از زاینده‌رود تا هوای این شهر تاریخی.

استاندار اصفهان با بیان خاطره‌ای از آخرین گفت‌وگوی تلفنی خود با استاد فرشچیان گفت: در آن روزهای پایانی، با وجود ضعف جسمانی، با تواضع و بزرگ‌منشی کم‌نظیر، نگرانی‌هایش را درباره اصفهان بیان کرد و او نه‌تنها استاد هنر که استاد اخلاق و میهن‌دوستی بودند.

جمالی‌نژاد از مردم و هنرمندان خواست تا برای بدرقه این «اسطوره هنر ایران» به مراسم تشییع حضور پیدا کنند و تأکید کرد: امیدوارم نسل جدید، راه و منش این استاد بی‌بدیل را ادامه دهند و نامش را جاودانه نگه دارند.

مراسم تشییع پیکر استاد محمود فرشچیان با حضور گسترده علاقه‌مندان، هنرمندان و مسئولان امروز ساعت ۱۶ از محل هنرستان هنرهای زیبا در اصفهان به سمت آرامگاه صائب برگزار خواهد شد.

کد خبر 895986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.