جذب نیروی غساله برای تکمیل کادر سالن تطهیر خواهران باغ رضوان

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان از آغاز فرایند جذب نیروی غساله برای سالن تطهیر خواهران باغ رضوان خبر داد.

سید ابراهیم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان به‌منظور تکمیل کادر واحد تطهیر خواهران، از میان افراد واجد شرایط و پس از طی مراحل گزینش، اقدام به جذب نیرو در قالب قرارداد تأمین نیروی شرکتی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه «غساله» به بانوی مسلمانی گفته می‌شود که بر اساس احکام شرع اسلام وظیفه غسل دادن پیکر بانوان متوفی را برعهده دارد، افزود: متقاضیان باید متدین، آشنا به احکام تغسیل و تکفین، دارای سلامت جسمی و روانی، متأهل و پایبند به حجاب اسلامی باشند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ادامه داد: فرایند جذب افراد دارای سن حداقل ۲۰ و حداکثر ۳۰ سال، شامل تکمیل فرم مشخصات فردی از بیست‌وهفتم مرداد تا پنجم شهریور سال جاری انجام مصاحبه‌های عمومی و تخصصی و گذراندن دوره‌های آموزشی عملی و تئوری است و افراد پذیرفته‌شده پس از کسب نمره قبولی، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

حسینی با اشاره به ماهیت معنوی این شغل، تاکید کرد: متقاضیان باید روحیه کار تیمی، توانایی خدمت‌رسانی در ایام تعطیل و شرایط بحرانی و آمادگی برای رویارویی با پیکر فوت‌شدگان با شرایط خاص را داشته باشند و از طریق آدرس https://register.ihefazat.ir/?c=3 نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند.

کد خبر 895863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مینو IR ۱۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    4 0
    سلام به صورت داوطلبی، هفته ای یک روز، بدون دریافت حقوق، قبول می کنید؟
    • IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۰
      0 0
      وااااقعی میخوای بری؟!
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
    0 0
    یعنی افراد مجرد نمیتونن مرده رو بشورن که شرط تاهل گذاشتید
  • سید مهدی از اصفهان US ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
    1 0
    اینقد شرط شروط برا کاری که واقعا هم سخته هم ترسناکه هم تو روحیه فرد اثر بد داره برا چیه نمیگم هر کی را بیارین ولی اینقد سخت نگیرین