مظاهر ربیعی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: در چهار ماه نخست سالجاری بیش از ۱۵۵ هزار تن کالا به ارزش ۷۳ میلیون دلار از گمرک چهارمحالوبختیاری صادر شده است.
وی افزود: عمده اقلام صادره از استان شامل محصولات پتروشیمی، کشاورزی، مغز بادام، لوازم خانگی و محصولات فولادی بود که به کشورهایی از قبیل ترکیه، عراق، میانمار، هند، ارمنستان و ازبکستان صادر شده است.
مدیرکل گمرک چهارمحالوبختیاری گفت: در این مدت، میزان واردات کالا ۲۲ هزار تن به ارزش ۲۶ میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن ۳۳ درصد افزایش و از لحاظ ارزش شش درصد کاهش را نشان میدهد.
ربیعی ادامه داد: کالاهای وارداتی عمدتاً شامل ماشینآلات و تجهیزات خط تولید و مواد اولیه کارخانجات است و مبدا عمده کالاهای وارداتی کشورهای چین، ترکیه و امارات هستند.


نظر شما