به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حجتالاسلام مرتضی مطیعی امروز _جمعه بیستوچهارم مرداد_ در خطبههای نماز جمعه سمنان اظهار کرد: با وجود جنگ تحمیلی اخیر و جوسازیهای رسانهای، مردم حضور بسیار باشکوهی در راهپیمایی اربعین حسینی امسال داشتند.
وی با بیان اینکه تلاش مواکب و هیئات در اربعین حسینی شایسته تقدیر است، افزود: ایثار و فداکاری در این روزها موجب تبلیغ شور و شعور حسینی شد.
امام جمعه سمنان در ادامه با بیان اینکه مسئولان باید طبق معیار و ریلگذاری رهبر معظم انقلاب عمل کنند و از تصمیمگیری خوسرانه بپرهیزند که دانسته یا ندانسته، آب به آسیاب دشمن ریخته نشود، خاطرنشان کرد: امیدواریم با روشنگریهای صورت گرفته در بیانات رهبر معظم انقلاب، به دشمن اعتماد نشود.
مطیعی تصریح کرد: مشکل آمریکاییها انرژی هستهای و حقوق بشر نیست، بلکه نفس جمهوری اسلامی و استقلال ایران است.
وی با اشاره به فرا رسیدن روز مسجد، افزود: جایگاه ویژه مسجد به عنوان سنگر در مقابل دشمنان و ظرفیتهای آن از جمله دشمنستیزی، کاهش آسیبهای اجتماعی و فرقهگرایی مورد توجه باشد.



نظر شما