کودتای ۲۸ مرداد نتیجه اعتماد به آمریکا بود

امام جمعه موقت شهرکرد گفت: تاریخ عبرت‌های فروانی دارد به شرطی که آن‌ها را مطالعه کنیم و از آن‌ها درس بگیریم، کودتای ۲۸ مرداد نتیجه اعتماد به دشمن و آمریکا بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام احمد همتیان در خطبه‌های نماز جمعه امروز _جمعه بیست‌وچهارم مرداد_ با اشاره به شرایط بعد از جنگ دوازده روزه اظهار کرد: در حال حاضر شرایطی وجود دارد که همه ما نسبت به این شرایط مسئول هستیم و روز قیامت نسبت به این مسئولیت‌ها باید پاسخ بدهیم، هرکس وظیفه‌ای در این نظام دارد، چه خرد و چه کلان باید به بهترین شکل وظیفه خود را انجام دهد تا بتوانیم از مشکلات به راحتی عبور کنیم.

وی با اشاره به کودتا ۲۸ مرداد، افزود: کودتا بیست‌وهشتم مرداد یک دخالت ظالمانه و خارج از مقررات بین المللی توسط آمریکا و با همکاری انگلیس بود، این کودتا یک تابلو تیره دارد و در آن تابلو یک عبارت برجسته وجود دارد و آن عبارت این است که آمریکا و ایادی آن هیچ وقت قابل اعتماد نیستند و نباید به آن‌ها اعتماد کرد.

امام جمعه موقت شهرکرد گفت: تاریخ عبرت‌های فروانی دارد به شرطی که آن‌ها را مطالعه کنیم و از آن‌ها درس بگیریم، کودتای ۲۸ مرداد نتیجه اعتماد به دشمن و آمریکا بود.

حجت‌الاسلام همتیان با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان، ادامه داد: هرچند رسانه‌ها سعی کردند بخشی از سختی‌های اسرا هشت سال جنگ تحمیلی را به تصویر بکشند، اما همه این سختی‌ها قابل به تصویر کشیدن نیست و ما نمی‌توانیم سختی‌های اسارت را درک بکنیم. این آزادگان آبروی انقلاب، اسلام و ایران شدند و لحظه‌ای از آرمان‌های انقلاب اسلام دست نکشیدن.

وی با بیان اینکه مسجد کار کردهای فراوانی دارد، تصریح کرد: مسجد یک پایگاه بسیار ارزشمند و مردمی است، که در وضعیت فعلی کشور در حقیقت می‌تواند یک پایگاه نظامی باشد.

کد خبر 895048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.