همه توان استان برای بازگشت ایمن و سریع زائران به کار گرفته شده است

استاندار کرمانشاه گفت: با دو برابر شدن ظرفیت پروازها، توسعه خطوط ریلی و به‌کارگیری گسترده ناوگان جاده‌ای، شرایط بازگشت زائران اربعین با سرعت، ایمنی و آرامش خاطر فراهم شده و آمار تصادفات منجر به فوت به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

منوچهر حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به آمادگی کامل شبکه حمل‌ونقل استان برای ایام اربعین حسینی اظهار کرد: ظرفیت حمل‌ونقل هوایی کرمانشاه در این ایام دو برابر شده و تعداد پروازهای اربعین فرودگاه شهید اشرفی به بیش از ۱۷۰ پرواز رسیده است که بخشی انجام شده و بخشی دیگر در حال انجام است.

وی توسعه خطوط ریلی را یکی از دستاوردهای مهم امسال دانست و افزود: علاوه بر مسیرهای تهران و مشهد، برای نخستین بار قطارهای ویژه اربعین از شهرهای ساری، گرگان و رشت به کرمانشاه راه‌اندازی شد که با استقبال گسترده زائران همراه بوده است.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای نیز از ابتدای مراسم تاکنون، حدود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و سواری به‌صورت مستمر، زائران را از نقاط مختلف به مرز خسروی و از مرز به سایر استان‌ها جابه‌جا کرده‌اند.

وی با تأکید بر هماهنگی کامل میان پلیس راه، راهداری، فرودگاه، راه‌آهن و بخش خصوصی گفت: همه توان استان به‌کار گرفته شده است تا زائران با آرامش و اطمینان خاطر به مقصد بازگردند.

حبیبی همچنین با اشاره به اجرای طرح جامع ترافیک اربعین از موفقیت استان در کاهش حوادث رانندگی خبر داد و بیان کرد: در ایام اربعین، آمار تصادفات منجر به فوت در کرمانشاه بیش از دو برابر کمتر از میانگین استان‌های هم‌جوار مسیر اربعین بوده و این موضوع نتیجه برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه دستگاه‌هاست.

کد خبر 894867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.