توسعه شبکه فیبر نوری، راهی به سوی اینترنت پرسرعت در اصفهان

مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: توسعه شبکه فیبر نوری به‌عنوان راهکاری برای افزایش سرعت اینترنت و بهبود خدمات مخابراتی در صنایع استان است و بر اهمیت این پروژه‌ها در رشد اقتصادی اثر دارد.

اصغر فارقلیطیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: توسعه شبکه فیبر نوری، به‌عنوان جایگزینی مطمئن‌تر، پایدارتر و کارآمدتر به جای کابل‌های مسی، نه‌تنها سرعت دسترسی به اینترنت را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد، بلکه با کاهش مصرف انرژی و احتمال سرقت، بستر مناسبی را برای ارائه طیف وسیع‌تری از خدمات مخابراتی فراهم می‌آورد.

وی افزود: بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان و مخابرات ایران، این امکان فراهم خواهد شد که تا دو سال آینده، صنایع استان به‌طور گسترده‌تری از خدمات اینترنت مخابرات بهره‌مند شوند، که دسترسی پایدار و پرسرعت به اینترنت، نقشی کلیدی در رشد اقتصادی، توسعه کسب‌وکارها و ارتقای کیفیت تولید ایفا خواهد کرد.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان تصریح کرد: تعهد و اهتمام شرکت مخابرات برای حمایت از بخش صنعت و تولید، سبب شده تا بخش اعظم سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در استان اصفهان، به توسعه و ارائه خدمات اینترنت به واحدهای صنعتی، کسب‌وکارها و حتی گلخانه‌ها اختصاص پیدا کند و این رویکرد از آن جهت حائز اهمیت است که بستر اینترنت، امکان ارائه خدماتی نظیر هوشمندسازی، ارتباطات بین‌المللی و اینترنت اشیا را فراهم می‌سازد.

فارقلیطیان ادامه داد: به‌مناسبت هفته دولت سال جاری، ۵۱۹ پروژه در مخابرات منطقه اصفهان با اعتباری بالغ‌بر سه هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد و تعداد قابل توجهی از این پروژه‌ها، به‌طور مستقیم به توسعه خدمات اینترنت برای صنایع و کسب‌وکارها منجر خواهد شد؛ چراکه هرچه صنعت برای استفاده از اینترنت مجهزتر شود، به نفع تولید ملی و اقتصاد کشور خواهد بود.

وی بیان کرد: تعرفه‌های جدید مدت‌ها پیش در قالب برنامه هفتم توسعه به تصویب رسیده و تأییدیه‌های لازم را از مراجع ذی‌ربط دریافت کرده بود، اما زمان اجرای آن‌ها به صورت ناخواسته با آغاز دفاع مقدس دوازده‌روزه هم‌زمان شد و با این وجود، شرکت مخابرات برای قدردانی از مردم تا پایان تیر، پنج هزار دقیقه مکالمه رایگان و ۵۰ گیگابایت اینترنت رایگان را در اختیار مشترکان خود قرار داد.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان با اشاره به برنامه‌های آتی شرکت مخابرات ایران برای ارتقای کیفیت خدمات، خاطرنشان کرد: همسو کردن همه سطوح نیروهای مخابرات در استان و کشور، از پایین‌ترین تا بالاترین سطوح، به چابک‌سازی و گسترش دامنه ارائه خدمات مخابراتی کمک شایانی خواهد کرد. در همین راستا تاکنون بخش‌های مالی و بازرگانی منطقه اصفهان در مرکز استان متمرکز شده‌اند.

فارقلیطیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، همکاری‌هایی با شهرداری اصفهان در جریان است تا بتوانیم اصفهان را به یک شهر هوشمند تبدیل کنیم؛ شهری که با کمترین هزینه، پایدارترین خدمات را ارائه دهد.

کد خبر 893734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیرحسین محزونیه ES ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
    4 0
    سلام ، در برخی مناطق کلانشهر اصفهان شاهد ضعف آنتن دهی و اختلال در تماس و مکالمه هستیم .