خبرنگاران، صدای حق در مقابل زورگویان عالم‌اند

خطیب موقت جمعه کرمان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و شهادت بیش از ۲۰۰ خبرنگار در این منطقه، گفت: خبرنگاران صدای حق در برابر زورگویان عالم هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام مهدی عرب‌پور در خطبه‌های امروز _جمعه هفدهم مرداد_ با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: شکی نداشته باشید که خبرنگاران اگر در انعکاس واقعیت‌های جامعه بر اساس تعهد خبرنگاری عمل کنند، امانت‌داری را حفظ کرده و حقوق مردم را رعایت کنند، در بین مردم عزیز و محترم خواهند بود.

وی با بیان اینکه خبرنگاران مزاحم زورگویان و ظالمان هستند، افزود: زورگویان و ظالمان دوست ندارند آنچه اتفاق می‌افتد و خلاف حقایق است، مردم بدانند و می‌خواهند مردم بی‌خبر و بی‌اطلاع باشند. لذا خبرنگاری که بر اساس تعهد خود و عهدی که با مردم بسته است، واقعیت‌ها را مطرح می‌کند، مورد ناخشنودی ظالمان قرار می‌گیرد.

خطیب موقت جمعه کرمان با اشاره به مظلومیت خبرنگاران در برابر زورگویان، گفت: در غزه تاکنون بیش از ۲۰۰ خبرنگار را به شهادت رسانده‌اند. چرا؟ خبرنگاری که تنها یک دوربین و یک قلم دارد، عکسی می‌گیرد و گزارشی می‌دهد، اما آن‌ها دوست ندارند مردم دنیا بفهمند که چه ظلم و جنایت‌هایی را روا می‌دارند.

وی تصریح کرد: در همین جنگ ۱۲ روزه‌ای که علیه ملت ایران تحمیل شد، دیدید که در کنار ترور فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای، به یک جای مهم حمله شد؛ به صدا و سیمای جمهوری اسلامی. این نشان داد که آن‌ها با صدای حق مخالف‌اند و خبرنگاران صدای حق هستند و باید حقایق و واقعیت‌های موجود را با رعایت امانت‌داری به مردم بگویند.

حجت الاسلام عرب پور با تقدیر از خبرنگارانی که شهید شدند و تا پای جان و شهادت پیش رفتند، ادامه داد: اقدام خبرنگار صدا و سیما که در لحظات آخر نیز به مردم امید داد و تریبون را ترک نکرد، مایه عزت و افتخار کسانی است که برای حق تا پای جان می‌ایستند.

وی هم چنین با اشاره به سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی منشأ بسیاری از تحقیقات اساسی و کارهای دانش‌بنیان است و از تمامی عزیزانی که در این نهاد تلاش می‌کنند، به ویژه تلاشگران جهاد دانشگاهی استان کرمان که منشأ خدمات مهمی در بخش معادن استان بوده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

خطیب موقت جمعه کرمان با اشاره به ایام اربعین حسینی و عزای اباعبدالله الحسین (ع)، بیان کرد: مسئله اربعین از دو جهت قابل تأمل است، یکی، گرامی‌داشت چهلمین روز شهادت سیدالشهدا به عنوان یکی از پایه‌های حفظ انقلاب کربلاست که سال‌ها در نسل‌ها چرخیده و امروز در اختیار ماست و ما باید بزرگداشت آن را داشته باشیم و به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

وی افزود: از جهت دیگر، راهپیمایی اربعین جدای از بزرگداشت شهدای کربلا، یک همایش بزرگ و اجتماع میلیونی از شیعیان و دوستداران اهل بیت در فاصله بین نجف تا کربلا است که علاوه بر شیعیان، اهل سنت و حتی پیروان مذاهب دیگر نیز در آن شرکت می‌کنند و این خود، حضور همگانی برای تکریم از یک حق و پاسداشت از یک انقلاب بزرگ است.

حجت الاسلام عرب پور ادامه داد: در خود این راهپیمایی، چشمه‌هایی از گذشت، سخاوت، ایثار و فداکاری به چشم می‌خورد که بسیار ارزشمند است و این همایش نشان‌دهنده تحقق یک انقلاب و قیام بزرگی است که ما انتظارش را داریم و انسان‌ها اینگونه در کنار هم سخاوتمندانه، مهربانانه، با گذشت و با آگاهی زندگی می‌کنند.

وی بیعت با رهبری و مطیع رهبری بودن را در راستای راهپیمایی اربعین و اجر معنوی آن دانست و با قدردانی از ستاد اربعین، برای فراهم کردن امکان حضور مردم در این حرکت بزرگ مذهبی، گفت: برای مسافرین اربعین آرزوی سلامتی و بازگشت به وطن را دارم و از آنها می‌خواهم که دستورالعمل‌های بهداشتی و امنیتی ستاد اربعین را رعایت کنند.

خطیب موقت جمعه کرمان هم چنین با ابراز تأسف از وضعیت غزه، اضافه کرد: مسئله غزه مایه درد دل هر انسان آزاده‌ای است، جدای از اینکه مسلمان باشد یا نباشد؛ با دیدن این صحنه‌های دلخراش، دل انسان به درد می‌آید که چگونه بچه‌ها و اطفال از گرسنگی و بی آبی در کنار دریا تل می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان‌های بین‌المللی کجایند؟ این همه سروصدا راجع به یک موضوع کم‌اهمیت دارند، جلسه تشکیل می‌دهند و قطعنامه صادر می‌کنند، اما بیش از ۱۰ قطعنامه شورای امنیت توسط رژیم آمریکا و دولت آمریکا وتو می‌شود که نتوانند کاری انجام دهند.

حجت الاسلام عرب پور ادامه داد: مسلمان‌ها دوست دارند برای مردم غزه غذا بفرستند، اما کشورهای اسلامی و دولت‌های اسلامی همکاری نمی‌کنند که تأسف دارد؛ امیدوارم خداوند متعال این کشورها را بیدار کند و با دست پرتوان موعود الهی همه این نابسامانی‌ها اصلاح شود و حکومت عدل و نابودی ظالمان در سایه حکومت جهانی ایشان رقم بخورد.

کد خبر 892890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.