به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در آئین انعقاد تفاهمنامه احداث و تجهیز مدارس از محل مسئولیت اجتماعی در راستای نهضت توسعه عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی و پرورشی کشور که با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور، چند نفر از نمایندگان مجلس، استاندار کرمان و مدیران عامل شرکتهای طرف قرارداد ساخت مدرسه در سالن جلسات دفتر وزیر برگزار شد، با بیان اینکه رئیس جمهور اعتقاد قلبی و راسخ دارد که نقطه آغاز تحول در کشور از آموزش و پرورش شروع میشود، اظهار کرد: در طول ۴۶ سال گذشته هیچ کسی اینگونه پای آموزش و پرورش نایستاده است.
وی افزود: رئیس جمهور با ایمان قلبی تمام توانش را پای نظام تعلیم و تربیت گذاشته است، زیرا به خوبی میداند که این اقدام در مسیر پیشرفت و توسعه کشور اثر مستقیم دارد.
وزیر آموزش و پرورش به نگاه عمیق و راهبردی رئیس جمهور در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۴۵ جلسه با موضوع آموزش و پرورش برگزار شده است و این نشان دهنده توجه ویژه رئیس جمهور به نظام تعلیم و تربیت است.
کاظمی از لبیک دلسوزان نظام تعلیم و تربیت برای خدمت به جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد و افزود: کمک به ساخت مدرسه و تجهیز آن، مصداق عدالت و توسعه در کشور است.
وی با تأکید بر اینکه این رویکرد و اقدامات به نام و برای همه ملت ایران ثبت خواهد شد، خاطرنشان کرد: بنا است شرکتهای طرف قرار داد، بیش از ۸۵۰ کلاس درس و پنج هنرستان بزرگ مقیاس در کرمان احداث کنند.


نظر شما