۶۰۰ دانشجوی یزدی به پیاده‌روی اربعین اعزام شدند

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد از اعزام ۶۰۰ دانشجوی این استان به پیاده‌روی اربعین خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، حدود ۳۰۰ دانشجوی دیگر نیز تا هفدهم مرداد عازم این سفر معنوی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی بسیج دانشجویی استان یزد، اکبر عابدی اظهار کرد: ۶۰۰ نفر از دانشجویان مراکز آموزش عالی استان یزد در قالب دو مرحله و با ۱۴ دستگاه اتوبوس به سوی کربلای معلی و راهپیمایی اربعین حسینی (ع) حرکت کردند.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، حدود ۳۰۰ دانشجوی دیگر نیز تا هفدهم مرداد عازم این سفر معنوی می‌شوند.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با اشاره به استقبال گسترده دانشجویان از برنامه‌های اربعین گفت: حضور پرشور جوانان در این رویداد عظیم معنوی، نشانه‌ای از تداوم راه امام حسین (ع) و پیوند نسل جوان با ارزش‌های دینی و انقلابی است.

کد خبر 891802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.