شهرداری در اجرای پروژه‌های عمرانی عزم جدی داشته باشد

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شهردار باید نسبت به تحقق آنچه در بودجه در زمینه‌های مختلف پیش‌بینی شده است، عزم جدی داشته باشد، گفت: با توجه به فصل کوتاه کاری در همدان سعی بر تکمیل پروژه‌های عمرانی است تا قبل از پایان عمر شورای ششم به بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محمود مسگریان امروز _دوشنبه سیزدهم مرداد_ در صحن علنی شورای شهر با اشاره به مدت باقی مانده از عمر دوره ششم شورا اظهار کرد: ۱۰ ماه فرصت برای خدمت به مردم و پیگیری اهداف تعیین شده در این دوره باقی است.

وی با بیان اینکه زمان باقی مانده، فرصتی برای ارائه گزارش عملکرد اقدامات و فعالیت‌ها برای اعضای شوراست، افزود: اعضا باید از این فرصت نه به عنوان کرسی برای تبلیغات بلکه برای شفافیت و روشنگری استفاده کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان در ادامه خطاب به شهردار گفت: شهردار باید نسبت به تحقق آنچه در بودجه در زمینه‌های مختلف پیش‌بینی شده است، عزم جدی داشته باشد.

مسگریان با بیان اینکه با توجه به فصل کوتاه کاری در همدان باید تا قبل از پایان عمر شورای ششم، سعی بر تکمیل و تحقق پروژه‌های عمرانی باقی‌مانده باشد، اضافه کرد: این امر، عزم جدی شهردار را می‌طلبد.

وی خواستار اولویت‌بندی در پیشبرد و اجرای پروژه‌های عمرانی شد و خاطرنشان کرد: مطرح کردن درآمد پایین شهرداری به عنوان دلیل تحقق پیدا نکردن پروژه‌های عمرانی، توجیه قابل قبولی نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: مقرر شده است بخشی از پرداخت به پیمانکاران به صورت ارائه املاک باشد تا این امر تسریع در اجرای پروژه‌ها را ممکن کند و هیچ‌گونه قصوری در این زمینه پذیرفته نیست.

کد خبر 891546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.