شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از فراموشی بیانات امام خمینی(ره) جلوگیری کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد به تبیین ریشه‌ها و ضرورت‌های تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پرداخت و گفت: صیانت از شعائر و آرمان‌های انقلاب و جلوگیری از فراموشی بیانات امام خمینی(ره) و انحرافات اهمیتی حیاتی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد که به مناسبت سالروز تشکیل شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: در مقطع حساس آغازین و دوران استمرار شکوهمند انقلاب اسلامی، شاهد بروز برخی انحرافات از سوی جریانات و افراد معدودی بودیم که با گرفتن رویکردهای سلیقه‌ای، موجب کم‌توجهی به شعائر عظیم انقلاب و مناسبت‌های ملی و مذهبی که همگی از سرمایه‌های بی‌بدیل این ملت هستند، می‌شدند.

وی افزود: در چنین شرایطی، و برای صیانت از مبانی اصیل و هدایت صحیح مسیر انقلاب اسلامی، ضرورت تشکیل یک نهاد هماهنگ‌کننده و فراگیر احساس شد. لذا حضرت امام خمینی (ره)، در سال ۱۳۵۹ با درایت و بصیرت بی‌نظیر خود، فرمان تاریخی تشکیل «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» را صادر فرمودند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به نقش حیاتی این شورا در طول دهه‌های گذشته، تصریح کرد: به فضل الهی و با عنایت حضرت حق، تشکیل این شورای مبارک، منشأ خیر و برکت فراوان شد و نقشی بی‌بدیل در حفظ و ماندگاری مناسبت‌های ملی و مذهبی و نیز شعائر اسلامی در عمق جان‌ها و اذهان عمومی ملت شریف ایران ایفا و به توفیق الهی از انحرافات و کج‌روی‌ها جلوگیری گرد.

ناصری بیان کرد: اما امروز بر ماست که به این حقیقت توجه داشته باشیم که برخی از حقایق تابناک انقلاب و فرمایشات گهربار حضرت امام راحل (ره) یا به درستی تبیین نشده‌اند یا به بوته فراموشی سپرده شده‌اند.

وی گفت: لذا وظیفه همگانی ما است که با برنامه‌ریزی دقیق و همتی مضاعف، به احیا و تبیین مجدد این مبانی بپردازیم و با انتقال صحیح و جامع آن‌ها به نسل‌های آینده، تضمین‌کننده تداوم انقلاب در مسیر اصلی خود باشیم تا خدای ناکرده این انقلاب عظیم دچار انحراف نشود.

کد خبر 891275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.