۳۵ درصد عملیات‌های آتش‌نشانی مربوط به حریق است

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به اینکه از کل مأموریت‌های انجام شده ۶۵ درصد مربوط به امداد و نجات و ۳۵ درصد مربوط به حریق است، گفت: البته بیشتر آتش‌سوزی‌ها مربوط به حریق علفزار است.

هادی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: آتش‌نشانی زنجان طی تیر و مرداد هر سال بیشترین مأموریت‌ها را در ارتباط با عملیات و امدادی انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه به صورت هفتگی ۱۷۰ عملیات از طرف سازمان آتش‌نشانی انجام می‌شود، افزود: در مجموع تعداد عملیات‌های شهرداری به ۷۰۰ مورد در ماه می‌رسد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به اینکه از کل مأموریت‌های انجام شده ۶۵ درصد مربوط به امداد و نجات و ۳۵ درصد مربوط به حریق است، گفت: البته بیشتر آتش‌سوزی‌ها مربوط به حریق علفزار است.

رضایی با اشاره به اینکه روزانه پنج عملیات اطفای حریق توسط آتش‌نشانی زنجان انجام می‌شود، اضافه کرد: به علت افزایش دمای هوا تعداد حریق منازل مسکونی افزایش چشمگیری داشته است.

وی با بیان اینکه تعداد عملیات‌های امداد و نجات روزانه هم ۱۸ مورد است، گفت: ۵۰ درصد از این عملیات‌ها مربوط به نجات شخص از آسانسور است.

کد خبر 891125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.