۱۶ هزار و ۱۹۳ نفر از چهارمحال و بختیاری در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری گفت: در چهارمحال‌وبختیاری، تا کنون ۱۶ هزار و ۱۹۳ نفر در قالب ۹ هزار و ۸۰۴ گروه، در سامانه سماح برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی ثبت‌نام کرده‌اند.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: استقبال از اربعین در سال‌جاری بسیار عالی بوده و ثبت‌نام از تاریخ بیست‌وهفتم مرداد آغاز شده است، پیش‌بینی برگزاری این مراسم به خوبی در حال انجام است.

وی افزود: در چهارمحال‌وبختیاری تا کنون ۱۶ هزار و ۱۹۳ نفر در قالب ۹ هزار و ۸۰۴ گروه، در سامانه سماح برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بیشتر زائران، مرزهای مهران و شلمچه را برای پیاده‌روی اربعین انتخاب کرده‌اند، گفت: به زائران توصیه می‌شود که هر چه سریع‌تر برای ثبت‌نام اقدام و اعتبار گذرنامه‌های خود را بررسی کنند، گذرنامه‌ها باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشند.

محمدی ادامه داد: با توجه به گرمای هوا، بهتر است زائران ساعت‌های اولیه صبح را برای پیاده‌روی انتخاب کنند و افرادی که بیماری‌های خاص دارند، از شرکت در پیاده‌روی اربعین خودداری کنند.

وی تصریح کرد: زائران می‌توانند نرم‌افزار همیار خدمت زائر را از کافه بازار دانلود کنند تا از امکانات پزشکی، فاصله شهرها و دیگر اطلاعات مورد نیاز بهره‌مند شوند.

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: برای شناسایی بهتر اشیا گم‌شده، زائران باید برچسب QR کد روی کوله‌پشتی و وسایل خود ضمیمه کنند، همچنین توصیه می‌شود سفر خود را محدود کنند تا بتوانند از خدمات مطلوب‌تری بهره‌مند شوند.

کد خبر 891103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.