همدلی و همکاری برای رقم زدن آینده‌ای روشن و ارتقای خدمت‌رسانی شهری شیراز

شهردار شیراز گفت: با همدلی و همکاری بین دستگاه‌های خدمات رسان، برخی چالش‌های شهری به فرصت تبدیل شود تا آینده‌ای روشن برای کلان‌شهر شیراز رقم زده شود و شهروندان شاهد رفاه و تحولات بیشتری در حوزه خدمت‌رسانی شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی در نشست مشترک اداره‌کل راه و شهرسازی فارس و شهرداری شیراز بر لزوم همکاری و تعامل بیشتر بین نهادهای اجرایی و خدمات‌رسان تأکید و اظهار کرد: برای تحقق توسعه پایدار شهری و ارتقای خدمات عمومی، هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف اجرایی ضروری است.

وی به همکاری و تعامل سازنده بین شهرداری و دیگر ارگان‌ها اشاره کرد و افزود: این رویکرد منجر به رخدادهای مثبت و اجرای پروژه‌های متعدد در حوزه‌های مختلف شهری شده است.

شهردار کلان‌شهر شیراز با اشاره به برخی نقاط مشترک فعالیت‌های شهرداری و اداره‌کل راه و شهرسازی، بر لزوم تکریم و تسریع در کار مردم تأکید کرد و گفت: کاهش بروکراسی اداری و تسریع در امور مردم می‌تواند نقش مهمی در بهبود خدمت‌رسانی و افزایش رضایتمندی شهروندان داشته باشد.

اسدی افزود: خوشبختانه هماهنگی و تعامل خوبی بین شهرداری و اداره‌کل راه و شهرسازی وجود دارد که این موضوع می‌تواند زمینه را برای بهبود زیرساخت‌های شهری و ارتقای خدمت‌رسانی به شهر و رفاه و آسایش هرچه بیشتر مردم فراهم کند.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر لزوم اجرای پروژه‌های مورد نیاز شهر، خواهان تعیین تکلیف برای اجرای دو پروژه تقاطع غیر همسطح قائم و سفیر در کمربندی شیراز شد و افزود: اگرچه این دو پروژه در تعهدات اداره‌کل راه و شهرسازی است، اما به‌جهت ارتقای ایمنی شهروندان در کمربندی شیراز، شهرداری آمادگی لازم جهت همکاری برای به سرانجام رساندن این دو پروژه را دارد.

سکاندار مدیریت شهری با بیان اینکه شهرداری شیراز در راستای کاهش ترافیک و افزایش ایمنی تردد و حفظ جان شهروندان مبادرت به اجرای چندین تقاطع غیر همسطح در کمربندی شیراز کرده است، گفت: با این وجود، اجرای پروژه‌های دیگری نیز در کمربندی شیراز احساس می‌شود.

اسدی به شهرک صنعتی شیراز اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی متعلق به همشهریان ماست؛ ولی متأسفانه شهروندان برای تردد به سمت این شهرک، به‌ویژه در ورودی آن با خطراتی مواجه می‌شوند که برای رفع خطر و حفظ سلامتی و جان آن‌ها باید به فکر احداث یک تقاطع غیر همسطح در ورودی شهرک صنعتی بود.

شهردار شیراز در پایان ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همکاری بین دستگاه‌های خدمات رسان، برخی چالش‌های شهری به فرصت تبدیل شود تا آینده‌ای روشن برای کلان‌شهر شیراز رقم زده شود و شهروندان شاهد رفاه و تحولات بیشتری در حوزه خدمت‌رسانی شهری باشند.

به گزارش ایمنا، نشست هم‌اندیشی بین شهرداری شیراز و اداره‌کل راه و شهرسازی فارس، در راستای هماهنگی و تعامل برای ارائه خدمات هرچه بیشتر در حوزه‌های مختلف شهری به شهروندان، تکریم ارباب‌رجوع و راهکارهای عملیاتی جهت تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی شهر و بهبود هماهنگی بین دستگاهی برای افزایش رضایت شهروندان، در اداره‌کل راه و شهرسازی فارس برگزار شد.

در این نشست که با حضور محمدیان رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و عمران شورای اسلامی شهر و تنی چند از مدیران شهرداری و راه و شهرسازی همراه بود، موضوعات دیگری چون ساماندهی ورودی جاده خرامه شیراز، احداث کتابخانه مرکزی شهر، اجرای مجموعه بزرگ بازآفرینی شهری زندیه و … مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 890630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.