۱۰ درصد عوارض سبز به صندوق محیط زیست واریز شود

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای رفع مشکلات زیست‌محیطی باید دست کم ۱۰ درصد عوارض سبز به صندوق ملی محیط زیست واریز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، شینا انصاری امروز_ پنجشنبه نهم مرداد_ در نشست با فعالان و سازمان‌های مردم نهاد استان همدان با بیان اینکه صندوق محیط زیست منابع کم و محدودی دارد، اظهار کرد: اختصاص اعتبار در لایحه بودجه سال جاری برای صندوق توسعه ملی حذف شد در حالی که این اعتبار می‌توانست صرف مسائل زیست محیطی شهرها شود نه اینکه به دهیارها و بخشداری‌ها اختصاص پیدا کند.

وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات زیست‌محیطی باید دست کم ۱۰ درصد عوارض سبز به صندوق ملی محیط زیست واریز شود، افزود: مشکلات زیست محیطی حاصل یکی و دو سال نیست، بلکه بی‌توجهی به منابع آب، خاک، اکولوژیکی موجب بروز انواع آلایندگی‌ها و مشکلات در طول زمان شده است.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دولت چهاردهم به ویژه رئیس‌جمهور نگاه خاصی به توسعه پایدار برای برون‌رفت از مسائل مشکلات زیست محیطی دارد و یعنی منابع زیستی و توان اکولوژیکی را در اجرای طرح‌ها باید مد نظر قرار داد.

وی ادامه داد: یکی از این راهکارها برای رفع مشکلات موجود، توسعه انرژی‌های تجدید پذیر است که توجه به آن موجب کاهش اتکا به آب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی آنی و فوری نیست بلکه راهکارهای میان مدت و بلند مدت پیش بینی شده که اجرای آنها نیازمند کمک و حمایت نمایندگان مجلس است.

انصاری گفت: نگاه محیط زیست به تشکل‌های محیطی زیستی تزئینی نیست، بلکه معتقد است برای گذر از مشکلات زیست محیطی باید به مردم اتکا داشت و بهترین بستر سمن‌ها هستند که انتظار می‌رود برای رفع مسئله ضمن بیان مشکل راهکاری هم ارائه بدهند.

وی تاکید کرد: از توان سمن‌ها و نهادهای مدنی برای رفع مشکلات استفاده کرده و با کمک شما مشکلات زیست محیطی انبار شده را رفع می‌کنیم.

انصاری گفت: تهیه طرح جامع تحول و پیشرفت کار ارزشمندی است، چرا که مبنای آن آب، گردشگری و به ویژه محیط زیست است و می‌توان آن را به سایر استان‌ها تسری داد.

کد خبر 890392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.