فروش بلیت سینما در چهارمحال و بختیاری به ۴ میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریال رسید

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال‌وبختیاری گفت: فروش بلیت سینما در چهارمحال‌وبختیاری در ماه گذشته به چهار میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریال رسید و فیلم سینمایی «صددام» با کسب یک میلیارد و ۲۱۲ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال از کل فروش تیر، عنوان پرفروش‌ترین اثر سینمایی در این ماه را در استان به خود اختصاص داد.

شهرام فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: آمار مخاطبان سینما در چهارمحال‌وبختیاری تا آخر تیر به شش هزار و ۷۶ نفر رسید که این آمار در مقایسه با یک ماه قبل، ۱۹ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در این مدت، ۱۲ فیلم سینمایی در ۵۵۸ نوبت در دو سینمای فعال شهرکرد به نمایش گذاشته شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد چهارمحال‌وبختیاری گفت: فروش بلیت سینما در چهارمحال‌وبختیاری در این مدت به چهار میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریال رسید و فیلم سینمایی «صددام» با کسب یک میلیارد و ۲۱۲ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال از کل فروش تیر، عنوان پرفروش‌ترین اثر سینمایی در این ماه را در استان به خود اختصاص داد.

فرجی ادامه داد: پایان فصل امتحانات دانش آموزان و دانشجویان، آغاز تعطیلات تابستانی و اضافه شدن فیلم‌های جدید به چرخه نمایش در افزایش نسبی فروش گیشه مؤثر هستند، همچنین پیش‌بینی می‌شود آمار سینما در مرداد سال‌جاری روندی صعودی داشته باشد.

وی تصریح کرد: هم اکنون دو پردیس سینمایی بهمن و غدیر در مرکز چهارمحال‌وبختیاری فعال است و پیگیری‌ها برای راه‌اندازی سینما در فارسان و بروجن ادامه داد، سینمای سیار انجمن سینمای جوانان دفتر شهرکرد هم به صورت هم‌زمان، نمایش تعدادی از فیلم‌های سینمایی را در شهرها و مناطق مختلف استان در دستور کار دارد.

کد خبر 890286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.