تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران تهدیدی جدی برای منطقه است

شهردار ماگیلف با ارسال نامه‌ای به شهردار تبریز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و ترور و کشتار دانشمندان، فرماندهان و غیرنظامیان را تهدیدی جدی برای امنیت منطقه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سرگی والریویچ چرتکوف صبح امروز _سه‌شنبه هفتم مرداد_ با ارسال به نامه‌ای به یعقوب هوشیار شهردار تبریز به عنوان شهر خواهرخوانده، تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.

وی افزود: کمیته اجرایی شهر ماگیلف نگران دور جدید تشدید درگیری‌های نظامی بین اسرائیل و ایران و گزارش‌های مربوط به مرگ غیرنظامیان، از جمله کودکان است.

شهردار ماگیلف عنوان کرد: یک سناریوی درگیری خشونت‌آمیز، تهدیدی جدی برای امنیت منطقه‌ای است، خطر فاجعه انسانی را به همراه دارد و ممکن است پیامدهای جهانی غیرقابل پیش‌بینی داشته باشد.

سرگی والریویچ چرتکوف ادامه داد: ما از همه طرف‌های درگیر می‌خواهیم که خویشتن‌دار بوده و مسئولیت‌پذیرانه رفتار کنند و از اقداماتی که می‌تواند بر تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک جامعه بین‌المللی با هدف حل و فصل جامع اوضاع در خاورمیانه تأثیر منفی بگذارد خودداری کنند.

به گزارش ایمنا، ماگیلف، سومین شهر بزرگ کشور بلاروس قلمداد می‌شود. این شهر در شرق بلاروس بر روی رودخانه دنیپر واقع شده و ماگیلف با مساحتی بالغ بر ۱۲۰ کیلومتر مربع و با جمعیت ۳۹۱۰۰۰ نفر از مهم‌ترین شهرهای بلاروس است.

تبریز و ماگیلف سال ۱۳۹۱ به طور رسمی با یکدیگر خواهر خوانده شدند.

کد خبر 889521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.