به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، وحید محمدی امروز _دوشنبه ششم مرداد_ از راهاندازی یک آشپزخانه مرکزی در مرز خسروی با ظرفیت پخت روزانه ۱۰ هزار پرس غذا خبر داد و اظهار کرد: این اقدام با هدف تأمین غذای سالم و با کیفیت برای زائران اربعین انجام شده است و تمام خدمات با نظارت نیروهای متخصص انجام میشود.
وی با اشاره به حضور ۳۵ نیروی متخصص در این آشپزخانه افزود: اولویت اصلی ما، ارائه غذاهای بهداشتی و استاندارد به زائران است تا بتوانند در مسیر زیارت، از خدمات مطلوب و منظم بهرهمند شوند.
رئیس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه از فعالیت گسترده موکبها در استان کرمانشاه و مسیرهای منتهی به عراق خبر داد و عنوان کرد: سال جاری ۳۲۳ موکب در نقاط مختلف استان فعال شدهاند که بخشی از آنها در مرز خسروی مستقر هستند و آمادگی کامل برای ارائه خدمات رفاهی، تغذیه و اسکان دارند.
محمدی خاطرنشان کرد: برای اسکان زائران در مرز نیز برنامهریزی لازم انجام و ظرفیت پذیرش حدود ۵۰۰ نفر در موکبهای مرزی پیشبینی شده است تا زائران در مسیر خود احساس راحتی و آرامش بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به زمانبندی فعالیت موکبها گفت: خدماترسانی موکبها از ۱۳ مرداد آغاز و تا ۲۶ مرداد ادامه خواهد داشت، در این بازه زمانی تمام ظرفیتهای استان برای پشتیبانی از زائران به کار گرفته میشود.
رئیس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه با اشاره به شعار سال جاری «هر کرمانشاهی یک موکبدار» گفت: هدف این شعار، ترویج فرهنگ مهماننوازی کرمانشاهیان است، مردم این استان نشان دادهاند که میتوانند خانهها، مغازهها و فضاهای شخصی خود را به موکبهایی کوچک اما پرمهر برای پذیرایی از زائران امام حسین (ع) تبدیل کنند.




نظر شما