گرمای هوا همچنان ماندگار است / پیش‌ بینی بارندگی برای ۸ استان طی امروز

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از پیش‌ بینی بارندگی برای هشت استان طی امروز خبر داد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: طی پنج روز آینده همچنان ماندگاری توده هوای گرم پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور است و امروز در بعضی نقاط اردبیل، ارتفاعات استان‌های آذربایجان شرقی، مازندران، تهران، البرز، سمنان، هرمزگان و جنوب کرمان، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

وی افزود: سه‌شنبه در ارتفاعات البرز مرکزی و چهارشنبه در بعضی نقاط شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی و پنجشنبه و جمعه در بعضی نقاط مازندران، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و ارتفاعات زاگرس، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: امروز و فردا در بیشتر مناطق نیمه شرقی کشور به ویژه منطقه زابل و از چهارشنبه تا جمعه علاوه بر مناطق ذکر شده در بخش‌هایی از مرکز، جنوب، جنوب غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، در بعضی ساعت‌ها، وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

کد خبر 889031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.