هشدار زرد هواشناسی برای فارس/ افزایش دما و کاهش ساعات اداری شهرستان‌های جنوبی

اداره کل هواشناسی فارس با صدور هشدار زرد برای این استان، از افزایش نسبی دما در مناطق جنوبی و غربی فارس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، اداره کل هواشناسی فارس با صدور هشدار زرد هواشناسی برای این استان، از افزایش نسبی دما در مناطق جنوبی و غربی فارس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفتم و هشتم مرداد خبر داد. در این اطلاعیه آمده است:

«افزایش نسبی دما و حاکمیت الگوی گرم تابستانه در جو از اثرات این پدیده جوی است. افزایش مصرف حامل‌های انرژی، گرما زدگی و آفتاب سوختگی برای افراد در معرض اشعه مستقیم خورشید، احتمال آسیب دیدن محصولات کشاورزی و تنش دمایی در سالن‌های پرورشی و احتمال آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها از اثرات مخاطره این هشدار است.»

کاهش ساعت کار شهرستان‌های جنوبی فارس

روابط عمومی استانداری فارس نیز از کاهش ساعت کاری فعالیت دستگاه‌های اجرایی جنوب استان در پی افزایش دمای هوا به مدت چهار روز خبر داد.

با توجه به افزایش دمای هوا در مناطق جنوبی استان فارس و برابر با مصوبه ستاد مدیریت بحران، فعالیت دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های قیر و کارزین، فراشبند، لارستان، مهر، لامرد، اوز، خنج، گراش، جویم، داراب و زرین‌دشت از امروز پنجم تا هشتم مرداد از ساعت ۶:۰۰ تا ۱۲:۰۰ خواهد بود.

کد خبر 888899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.