فراخوان برپایی موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین اصفهان

جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای از گروه‌های مردمی، هیئات و فعالان فرهنگی برای برپایی موکب‌های پذیرایی و فرهنگی در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی دعوت به همکاری کرد، مهلت ثبت‌نام تا سیزدهم مرداد اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در اصفهان از علاقه‌مندان برای مشارکت در برپایی موکب‌های فرهنگی، خدماتی و پذیرایی در مسیر پیاده‌روی بزرگ «الی اصحاب الحسین (ع)» دعوت به ثبت‌نام کرد.

این پیاده‌روی که همزمان با روز اربعین همانند چهارسال گذشته، در اصفهان برگزار می‌شود، ویژه جاماندگان از زیارت کربلاست و هر ساله با حضور پرشور اقشار مختلف مردم همراه است.

براساس این فراخوان، علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ سیزدهم مرداد با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.jamandehisf.ir برای ثبت موکب خود اقدام کنند.

مهدی شعربافی مسئول اطلاع رسانی ستاد مردمی الی اصحاب الحسین در همین راستا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در سال گذشته، بیش از ۱۵۰ موکب مردمی در مسیرهای منتهی به گلستان شهدا برپا شد. امسال نیز با تسهیل‌گری و آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم، بستر حضور پرشور مردم و گروه‌های مردمی برای برپایی مواکب فرهنگی و خدماتی فراهم شده است.

وی افزود: این حرکت مردمی، از طلوع آفتاب روز اربعین آغاز خواهد شد و زائران حضرت اباعبدالله (ع) از درب منازل، مساجد و هیئات به سمت گلستان شهدای اصفهان با پای پیاده حرکت خواهند کرد.

مسئول اطلاع رسانی ستاد مردمی الی اصحاب الحسین ادامه داد: دو مسیر اصلی از مبادی چهارراه نورباران و میدان آزادی محل استقرار مواکب و پذیرایی از زائران خواهند بود.

فراخوان برپایی موکب در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین اصفهان

به گزارش ایمنا، این حرکت مردمی با هدف زنده نگه‌داشتن فرهنگ اربعین و تقویت گفتمان حسینی در سطح جامعه برگزار می‌شود و موکب‌ها می‌توانند در زمینه‌های مختلف خدمات‌رسانی فرهنگی، مذهبی، بهداشتی، کودک و نوجوان و… مشارکت داشته باشند.

همچنین، در گلستان شهدا از طلوع آفتاب تا اذان ظهر، هر ساعت یک برنامه شامل سخنرانی، قرائت زیارت اربعین و مداحی برگزار می‌شود.

کد خبر 888837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.