مردم مظلوم غزه نیازمند حمایت جهانیان هستند

ملت‌هایی از تجاوزهای رژیم صهیونیستی در رنج هستند و جنایاتی بر آنها روا داشته می‌شود که دل هر انسانی را به درد می‌آورد و فریاد آزادی‌خواهان را طلب می‌کند، اکنون نوشتاری به تحریر درآمده که تنها قطره‌ای از دریای همدلی و حماسه‌آفرینی ایرانِ سرافراز بر جریده تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز می‌خواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم. اینجا همدلی رنگ ملی به خود می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مردم، دغدغه‌مند یکدیگر می‌شوند و به اندازه توان خود و تا پای جان برای ایران و ایرانی وارد میدان می‌شوند و دست از تلاش برنمی‌دارند و این دریچه‌ای به روی امید و امیدآفرینی در روایت‌های این روزها است.

«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش می‌گذارد، روایت‌هایی از امید و انگیزه را عرضه می‌کند و قطره‌ای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم جعلی و ظالم صهیونیستی روبه‌رو بوده است، را نشان می‌دهد.

مردم مظلوم غزه نیازمند حمایت جهانیان هستند

استوری حسن یزدانی، قهرمان کشتی جهان در حمایت از مردم مظلوم غزه

اگر انسان باشیم، دلمان برای هر کودکی می‌سوزد، چه در غزه، چه در هر گوشه‌ای از این جهان.

پویش ایران همدل ادامه دارد و مردم از طریق زیر می‌توانند به مردم مظلوم غزه کمک کنند:

شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۷

شماره شبا: Ir320210000001000160000526

کد دستوری: #۱۴ *

پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR

گرسنگی، سلاحی برای «شکست اراده‌ها» ‌

گرسنگی، سلاحی برای «شکست اراده‌ها»

محمد امین نخعی، کارشناس تاریخ اسلام در صفحه شخصی خود نوشت: «گرسنگی، سلاحی برای «شکست اراده‌ها»

در منابعی چون کتاب «عوالم‌العلوم» جلد ۱۱ و «ریاحین‌الشریعه» جلد ۳ آمده است: امام سجاد (ع) روایت می‌کنند: عمه‌ام زینب (س) در مسیر اسارت از کوفه به شام، همه نمازهای واجب و مستحب را ایستاده به جای می‌آورد، اما در یکی از منازل، دیدم نشسته نماز می‌خواند. وقتی علت را پرسیدم، فرمود: «سه شب است از شدت گرسنگی و ضعف، نشسته نماز می‌خوانم؛ چون سهمیه نانِ خود را به کودکان می‌دهم؛ و این در حالی بود که بنی‌امیه به هر اسیر، تنها روزی یک قرص نان می‌داد»

تاریخ گواه است: طاغوتیان در هر زمان، از گرسنگی به عنوان «سلاحی» برای درهم شکستن اراده‌ها، تحمیل ذلت و تسلیم، از بین بردن روحیه مقاومت استفاده کرده‌اند.

بنی‌امیه در شام، با سلاح گرسنگی می‌خواستند نوادگان پیامبر (ص) را ذلیل کنند و تسلیمِ بی‌قید و شرط را به آنها تحمیل کنند.

امروز همان گرسنگی، سلاحی شده تا مردم غزه را به زانو درآورند، ︎ندای «الموت ولا المذلّة» را سرکوب کنند و مقاومت را به «تسلیمِ محض» وادارند …

از کاروان اسرای کربلا تا امروز، هدف یکی است: «خُرد کردن روح مقاومت» و وادار کردن جبهه حق به «تسلیم» هدفشان واضح است…!

غزه یک بار دیگر در حالِ نوشتن تاریخ است.

شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است

جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان طی بیانیه‌ای اعلام کرد: آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

سکوت جهانی، نشانه‌ای آشکار از محکومیت حکومت‌ها و مسئولان است و در واقع، مفهومی به نام قانون بین‌المللی را بی‌اثر کرده است. این‌که ۲۵ کشور خواستار توقف جنگ علیه غزه شده‌اند، کافی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها، آنان را از مسئولیت شهادت بر آنچه در جریان است، و نیز از حمایتی که برخی قدرت‌های بزرگ از آغاز تجاوز ارائه داده‌اند، مبرا نمی‌کند.

بیانیه‌ها و محکوم‌سازی‌ها به تنهایی کافی نیستند. آنچه نیاز است، تبدیل این مواضع به اقدامات واقعی است؛ اقداماتی که کشتار و جنایت‌ها را متوقف کند. این اقدامات باید شامل تحریم رژیم اسرائیل، منزوی‌سازی، محاکمه و قطع هرگونه همکاری با آن باشد.

بزرگ‌ترین مسئولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است، چه دولت‌ها و چه ملت‌ها. موضع خود را انتخاب کنید، به هر سطحی که در توانتان است، اما نظاره‌گر باقی نمانید. روند عادی‌سازی روابط را متوقف کنید، سفارت‌های دشمن را ببندید، مبادلات تجاری را متوقف سازید و برای حمایت از فلسطین و غزه – حتی در حداقل امکانات حیاتی – متحد شوید. اگر آمریکا ببیند که ملت‌ها در کنار مردم فلسطین یک‌صدا و متحد شده‌اند، ناگزیر به عقب‌نشینی خواهد شد.

تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد. ظلم آمریکا و اسرائیل، دامنگیر آنانی خواهد شد که از یاری مظلومان خودداری کرده‌اند. و بدانید: «بی‌گمان، ستمگران رستگار نمی‌شوند» و همین توحش و تکبّر اسرائیل، ان‌شاءالله به‌زودی به سقوطی هولناک برای آن تبدیل خواهد شد.»

خشم حماس از سکوت رهبران عرب در قبال نسل‌کُشی در غزه

خشم حماس از سکوت رهبران عرب در قبال نسل‌کُشی در غزه

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پیامی خطاب به رهبران و حکام کشورهای عربی و اسلامی منتشر کرد و در آن به شدت از سکوت خفت بار این حکام در قبال جنایات رژیم صهیونیستی لب به انتقاد گشود. حماس با بیان اینکه ملت ما از گرسنگی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند، خطاب به این رهبران اظهار کرد: الان زمان این است که محدودیت‌ها شکسته شده، رگاه‌ها باز شود و به افراد گرسنه در غزه امدادرسانی صورت گیرد و در حال حاضر قحطی در نوار غزه وارد مراحل خطرناک و بی‌سابقه‌ای شده است.

مقاومت اسلامی فلسطین با اشاره به بسته بودن پنج ماهه گذرگاه‌های غزه افزود: هزار نفر از مردم گرسنه به ضرب گلوله اسرائیل در مراکز توزیع غذاها کشته شدند و جهان این فاجعه بشری را مشاهده کرد، ولی هیچ اقدامی انجام نداد.

صندوق بین‌المللی اضطراری کودکان سازمان ملل «یونیسف» به تازگی درباره خطرات گرسنگی و بحران انسانی در نوار غزه برای کودکان فلسطینی هشدار داد و یونیسف در بیانیه‌ای گفت:

«گرسنگی در غزه در حال گسترش است، مردم در حال مرگ هستند و سوءتغذیه کشنده در بین کودکان به سطح فاجعه باری رسیده است».به گفته این سازمان، «غذا در غزه به طرز خطرناکی کمیاب شده و آب تمیز زیر سطح اضطراری است. کمک‌های امدادی در نوار غزه به شدت محدود شده و دسترسی به آن مملو از خطر است. سازمان ملل متحد باید اجازه داشته باشد انواع کمک‌ها را در مقیاس وسیع به خانواده‌های غزه، در هر کجا که هستند، ارائه دهد».

حماس ضمن ابراز تعجب از سکوت دولت‌های عربی و اسلامی در قبال نسل کشی هدفمند و جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی تاکید کرد: واکنش‌ها و مواضع این کشورها، در سطح فاجعه‌ای نیست که دو میلیون و ۲۵۰ هزار انسان با آن روبه‌رو هستند، این سکوت، امید و آرزوی ملت‌های مظلوم نسبت به این رهبران را ناامید می‌کند.

مقاومت فلسطین با تاکید بر اینکه سکوت این کشورها، مشوّق نتانیاهوی جنایتکار است تا به سیاست نسل کشی خود در نوار غزه ادامه دهد، خاطرنشان کرد: ملت ما با گرسنگی و تشنگی در حالی روبروست که هزاران کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه در گذرگاه رفح مصر مستقر بوده و انباشته شده است، ولی رژیم صهیونیستی همچنان مکانیزم قتل را برای مدیریت گرسنگی در نوار غزه به کار می‌بندند.

حماس ضمن انتقاد از اجرا نشدن بیانیه نشست عربی-اسلامی «ریاض» که در نوامبر برگزار شد، تصریح کرد: ما خواستار این هستیم که این کشورها سکوت را بشکنند، موضع بگیرند، از تمام اهرام‌ها برای توقف سیاست گرسنگی دادن غیرنظامیان بهره گیرند و فوراً کمک‌های انسانی را وارد این منطقه کنند.

مقاومت فلسطین از همه کشورهای عربی و اسلامی خواست هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی را قطع کنند، سفارتخانه‌های اسرائیل را ببندند، سفرای صهیونیست را اخراج و عادی سازی را لغو کنند و این رژیم را منزوی کنند تا از این طریق بتوانند باعث بازدارندگی در برابر آن شوند.

سیاست گرسنگی در نوار غزه، جان ۱۲۰۰ سالمند را گرفت

سیاست گرسنگی در نوار غزه، جان ۱۲۰۰ سالمند را گرفت

دیده‌بان حقوق بشر اروپایی مدیترانه‌ای در بیانیه‌ای اعلام کرد ۱۲۰۰ سالمند در نوار غزه به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و هزاران نفر دیگر با ادامه محاصره اسرائیل در معرض خطر مرگ هستند.

نهاد حقوق بشری مزبور تأکید کرد این مرگ‌ها به دلیل محرومیت از درمان پزشکی و سیاست گرسنگی است که کابینه نتانیاهو در غزه اتخاذ کرده است. روزانه صدها نفر از افراد سالخورده در نوار غزه به مراکز مراقبت‌های اولیه مراجعه می‌کنند و سعی در دریافت مایعات پزشکی دارند.

در این بیانیه آمده است: کابینه نتانیاهو از محرومیت از درما پزشکی و سیاست گرسنگی به عنوان سلاحی برای نسل کشی در غزه استفاده می‌کند.

در پایان بیانیه آمده که بحران انسانی در غزه به سطح فاجعه‌باری رسیده است و سیستم خدمات اولیه در حال فروپاشی است.

امروز همچنین «عدنان ابوحسنه» مشاور رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد جان ۲۰۰ هزار کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه در معرض خطر قرار دارد.

کد خبر 888588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.