آماده‌باش کامل یزد برای خدمت به زائران اربعین/ پذیرایی روزانه از ۶ هزار نفر در موکب الغدیر

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: موکب الغدیر یزد در کربلا با ظرفیت کامل آماده ارائه خدمات است و پیش‌بینی می‌شود روزانه بین ۵ تا ۶ هزار زائر پذیرایی شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، سردار حسین زارع کمالی ظهر امروز -شنبه چهارم مرداد- در نشست ستاد اربعین استان یزد با اشاره به برنامه‌های تدارکاتی سپاه اظهار کرد: موکب الغدیر در کربلا با ظرفیت کامل آماده ارائه خدمات به زائران است و پیش‌بینی می‌شود روزانه بین ۵ تا ۶ هزار زائر در این موکب پذیرایی شوند.

وی افزود: در زمینه اسکان زائران، اردوگاه عاصی زاده یزد سال گذشته میزبان ۷۰۰ خانواده زائر بود، به دلیل آسیب‌های ناشی از حملات اخیر نیاز به بازسازی دارد که برنامه‌ریزی لازم برای ترمیم آن قبل از بازگشت زائران انجام شده است.

فرمانده سپاه الغدیر استان با اشاره به ملاحظات امنیتی و ترافیکی تصریح کرد: با توجه به تجربه نامطلوب دو سال گذشته که منجر به توقف ۲۴ ساعته زائران در مرز شد، تمامی تمهیدات لازم برای جلوگیری از تکرار چنین مواردی اندیشیده شده است.

زارع کمالی همچنین با اشاره به کمبودهای دارویی موکل الغدیر گفت: با هماهنگی‌های انجام شده با جمعیت هلال احمر، مشکل کمبود دارو در موکب‌ها مرتفع خواهد شد.

ابوالقاسم محی‌الدینی، شهردار یزد نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های شهرداری گفت: از فردا بعدازظهر کاروان‌های زائران از یزد به سمت مرزها حرکت می‌کنند و تا روز سه‌شنبه استقرار کامل انجام می‌شود.

وی افزود: در مرز چذابه، ۱۲ دستگاه خودروی خدمات شهری شامل تانکرهای آب، خودروهای آتش‌نشانی و ماشین‌آلات جمع‌آوری زباله به همراه ۵۰ نیروی خدماتی اعزام می‌شوند که به صورت چرخشی جایگزین می‌شوند.

شهردار یزد در ادامه با اشاره به برنامه‌های مرز شلمچه گفت: در این مرز از روز پنجشنبه با ۲۰ دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه پشتیبان فعالیت آغاز می‌شود و ۵۲ نیروی خدماتی در این بخش مشغول به کار خواهند شد.

محی‌الدینی با اشاره به برنامه‌ریزی حمل‌ونقل شهری گفت: در شهر یزد نیز با ایجاد شیفت‌بندی مناسب و تخصیص مینی‌بوس‌های جایگزین، آمادگی کامل برای جابجایی مسافران وجود دارد.

سرهنگ سیدمحمدطاهر موسوی، جانشین انتظامی استان یزد در این نشست با صدور هشدارهای ایمنی اظهار کرد: پلیس با هیچ‌یک از خودروهای فاقد راننده کمکی یا دارای معاینه فنی صوری مماشات نخواهد کرد و این خودروها از چرخه حمل زائران حذف می‌شوند.

وی بیان کرد: کلیه اتوبوس‌های مرزی متعلق به افغانستان و پاکستان جهت حفظ ایمنی بیشتر صرفاً از مسیرهای تعیین‌شده و کمربندی شیراز تردد کنند و ورود آنها به جاده‌های اصلی استان یزد ممنوع است.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز با تشریح برنامه‌های بهداشتی و درمانی اظهار کرد: در قالب برنامه‌ریزی‌های انجام شده، یک اتوبوس آمبولانس، ۴ دستگاه آمبولانس معمولی و ۱۵ نیروی پشتیبانی اورژانس در مسیرهای زائرپذیری مستقر می‌شود.

وی افزود: همچنین ۵۰ نیروی متخصص شامل پزشکان، پرستاران و تکنسین‌های پزشکی تا ۲۳ صفر در موکب‌های استان حضور فعال دارند.

کد خبر 888540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.