ضرورت فراگیری ملی در تولیدات رسانه‌ای و فضای فرهنگی مرتبط با حوزه جنگ

در صدوهفتادوهفتمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت فراگیری ملی در تولیدات رسانه‌ای و فضای فرهنگی مرتبط با حوزه جنگ تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صدوهفتادوهفتمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با چند دستور کار همراه بود.

بررسی برنامه بازنگری شده فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای براساس سیاست‌های پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ارائه گزارش اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای ۲ ساله و نیز اقدامات جدید انجام شده در رابطه با احیای موضوع فلسطین و غزه در افکار عمومی پیرو تأکیدات اخیر کمیسیون دو دستور کار نخست جلسه بود.

علی صالحی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اهمیت راهبردهای رسانه‌ای و فرهنگی در شرایط کنونی، بر ضرورت فراگیری ملی در تولیدات رسانه‌ای و فضای فرهنگی مرتبط با حوزه جنگ تأکید کرد و گفت: این فراگیری باید هم از نظر دامنه مخاطب و هم از منظر نحوه توزیع محتوا به‌صورت دقیق و هدفمند دنبال شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مردمی در این عرصه اظهار کرد: تجربه نشان داده است که فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی در تولیدات و فعالیت‌های فرهنگی می‌تواند به اثرگذاری بیشتر پیام‌ها منجر شود. این موضوع باید به یکی از محورهای جدی برنامه‌ریزی ما تبدیل شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان بر لزوم توجه به جنبه‌های هنری تولیدات رسانه‌ای تأکید کرد و افزود: مباحث مربوط به زیبایی‌شناسی، هنر و جلوه‌های بصری نباید در اجرای برنامه‌ها نادیده گرفته شود. این عناصر نقش کلیدی در انتقال پیام مؤثر و ماندگار دارند.

صالحی با اشاره به تحولات منطقه‌ای گفت: امروز باید در برنامه‌های فرهنگی خود تأثیرگذاری بین‌المللی را نیز لحاظ کنیم، به‌ویژه در زمینه تحولات غزه و محور مقاومت فلسطین که نیازمند واکنش‌های فرهنگی هوشمندانه و هدفمند است.

وی ادامه داد: ما در شرایطی قرار داریم که دیگر نمی‌توان رسانه و فرهنگ را جدا از میدان و دیپلماسی دید و وظیفه‌ای که امروز بر عهده مجموعه‌های فرهنگی و رسانه‌ای گذاشته شده، وظیفه‌ای ملی و راهبردی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان از لزوم تشکیل یک ستاد مرکزی فرهنگی و رسانه‌ای سخن گفت و خاطرنشان کرد: وجود یک ساختار متمرکز می‌تواند موجب انسجام‌بخشی و هماهنگی در اجرای سیاست‌ها شود، همچنین دریافت بازخورد از مخاطبان باید به‌صورت مستمر صورت گیرد تا اقدامات به شکل پویا و اصلاح‌شونده ادامه پیدا کند.

صالحی با اشاره به شرایط خاص کشور تأکید کرد: فضای آرامش امروز ساختگی است و دشمن در تلاش است تا از طریق جنگ رسانه‌ای، شکاف‌هایی را در جامعه ایجاد کند که در میدان نبرد به آن دست نیافته است؛ هوشیاری، انسجام و اجرای دقیق برنامه‌ها در چنین شرایطی یک ضرورت است و باید با جدیت دنبال شود.

ضرورت فراگیری ملی در تولیدات رسانه‌ای و فضای فرهنگی مرتبط با حوزه جنگ

به گزارش ایمنا، در این جلسه لایحه قرارداد بین شهرداری اصفهان و هیئت امنای مسجد یاسین شهرک غدیر جهت ساخت مسجد و مجموعه فرهنگی بررسی و به تصویب اعضای کمیسیون قرار گرفت.

کد خبر 888390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.