انتظار پیشرفت از دور سوم مذاکرات با اوکراین نداشتیم

سخنگوی کرملین درباره دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول که یکم مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد، گفت:‌ مسکو انتظار پیشرفت خاصی در این دور از مذاکرات نداشت چرا که این موضوع، بعید بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دیمیتری پسکوف در پاسخ به پرسش خبرنگاران، ضمن بیان اینکه پیشنهادهای روسیه در مذاکرات مشخص و سازنده بود، اظهارکرد: دستور کار این مذاکرات سازنده، مشخص و به طور خاص معطوف به کار اساسی است که می‌تواند به دستیابی به نتایج مشخص منجر شود.

وی افزود: توافق روسیه و اوکراین در دور سوم مذاکرات برای ادامه تبادل اسرا و اجساد نظامیان، جنبه بشردوستانه بسیار مهم است که باید به عنوان دستاورد این گفت‌وگوها مثبت ارزیابی شود.

سخنگوی کرملین درباره اصرار کی‌یف درباره برگزاری نشست سران روسیه و اوکراین گفت: آنها با صحبت از دیدار رهبران سعی دارند، کار را به آخر برسانند؛ این در حالی است که ابتدا باید تمام مقدمات انجام شود و سپس به رهبران فرصت داده شود که دستاوردهای حاصل شده را ثبت کنند.

وی همچنین گفت: روسیه، در صورت لزوم، می‌تواند نتایج دور سوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول را با ایالات متحده مورد بحث قرار دهد؛ اگر این امر ضروری باشد، چنین تماسی می‌تواند خیلی سریع سازماندهی شود، زیرا اکنون واقعاً یک سازوکار گفتگو (بین مسکو و واشنگتن) ایجاد شده است.

سخنگوی کرملین همچنین درباره وضعیت تسلیحاتی اوکراین گفت: کی‌یف به صورت مستمر با کمبود سلاح مواجه است و بنابراین به معنای واقعی کلمه باید برای آنها «گدایی» کند.

پسکوف در ادامه اظهار داشت: تلاش اوکراین برای انتقال جنگ به خاک روسیه چیز جدیدی نیست، بنابراین ارتش روسیه در حال ایجاد مناطق حائل و از همه مهمتر برای نابودی زیرساخت‌های نظامی و شبه‌نظامی اوکراین است.

کد خبر 887880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.