امیدواریم تشرّف به سفر عمره با ارائه تسهیلات بانکی برای هموطنان تسهیل شود

رئیس سازمان حج و زیارت در دیدار با مدیرعامل بانک ملی ضمن اشاره به نقش بانک ملی در امانتداری از سپرده‌های متقاضیان درخواست کرد که با ارائه تسهیلات مناسب سفر عمره برای هموطنان آسان‌تر شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ علیرضا بیات در دیدار با ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ضمن اشاره به نقش بانک ملی در امانتداری از سپرده‌های متقاضیان عمره و تمتع اظهار کرد: انتظار داریم شرایط پرداخت سود به سپرده‌گذارانی که سال‌های متمادی وجوهشان نزد بانک بوده است بهبود قابل توجهی داشته باشد و در خصوص سفر عمره نیز می‌توانید با ارائه تسهیلات مناسب این زیارت شیرین را برای هموطنان آسان‌تر کنید.

مدیرعامل بانک ملی کشور نیز سفر عمره مفرده را خاطره‌ای زیبا برای افراد دانست و تصریح کرد: بانک ملی دارای جایگاه مناسب و ظرفیت بالا میان مردم است که قطعاً ارائه تسهیلات می‌تواند تأثیر بسزایی به جهت ترغیب زائران و مشارکت آنها داشته باشد؛ این موضوع را جمع بندی کرده و بعد از اقدامات کارشناسی اعلام خواهیم کرد.

کد خبر 887503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.