کاهش ساعات کاری ادارات استان همدان فردا چهارشنبه ۱ مرداد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان از کاهش ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان در روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان و به نقل از روابط عمومی استانداری، سیدمحمدرضا میرصفدری اظهار کرد: با توجه به تداوم موج گرمای بی‌سابقه در استان و در راستای صیانت از سلامت کارکنان و همچنین مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعات کاری تمام ادارات، بانک‌ها و سازمان‌های دولتی استان به‌استثنای مراکز درمانی، خدمات‌رسان، امدادی و اضطراری در روز _چهارشنبه اول مرداد_ از ساعت ۶:۰۰ صبح تا ۱۱:۰۰ صبح تعیین شده است.

وی افزود: این تصمیم در چارچوب مصوبات کارگروه مدیریت بحران استان و با هدف کاهش فشار ناشی از گرما بر کارکنان و شبکه تأمین انرژی اتخاذ شده و لازم است تمام دستگاه‌ها با هماهنگی کامل و رعایت دقیق این بازه زمانی، خدمات ضروری خود را ارائه دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان با اشاره به تداوم فعالیت کامل مراکز حیاتی عنوان کرد: مراکز درمانی، امدادی، اورژانس، خدمات عمومی و بخش‌های عملیاتی مرتبط با تأمین انرژی و آب‌رسانی همچنان بدون تغییر در خدمت‌رسانی فعال خواهند بود.

میرصفدری از کارکنان دولت و عموم شهروندان خواست با رعایت اصول صرفه‌جویی در مصرف برق و آب، مدیریت استان را در عبور ایمن از شرایط جوی حاکم همراهی کنند.

کد خبر 887303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.