اعلام آمادگی شهردار مشهد برای گسترش همکاری‌های شهری با هرات افغانستان

شهردار مشهد با بیان اینکه آماده گسترش همکاری‌های شهری بین مشهدمقدس و هرات هستیم، گفت: امیدواریم این مراودات باعث تقویت حس همسایگی بین ایران و افغانستان، به‌ویژه میان دو استان مرزی خراسان رضوی و ولایت هرات شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از شهرداری، محمدرضا قلندر شریف در حاشیه بازدید والی و شهردار هرات از پروژه‌های قطار شهری مشهد اظهار کرد: امروز، خراسان رضوی میزبان والی ولایت هرات به همراه تیم اقتصادی، فنی و اجرایی این ولایت بود که شهردار هرات نیز در این سفر حضور داشت.

وی افزود: جلسات متعددی در سطح استان در حال برگزاری است و کمیته‌های مختلف شش‌گانه‌ای تشکیل شده تا موضوعات مشترک بین خراسان رضوی و ولایت هرات بررسی و تبادل شود، این همکاری‌ها از گذشته آغاز شده و اکنون ادامه دارد.

شهردار مشهد ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، به همراه والی و شهردار هرات از پروژه‌های قطار شهری به‌ویژه خط سه بازدید داشتیم؛ ضمن بازدید میدانی، آنها سوار بر قطار شهری شدند و توضیحات لازم ارائه شد.

وی خاطرنشان کرد: روز یکشنبه جلسه‌ای با شهردار هرات در زمینه موضوعات مشترک بین دو شهرداری خواهیم داشت که شامل تبادل اطلاعات، فناوری و تجربیات در حوزه مدیریت شهری است.

قلندر شریف ابراز امیدواری کرد که این مراودات باعث تقویت حس همسایگی بین ایران و افغانستان، به‌ویژه میان دو استان مرزی خراسان رضوی و ولایت هرات شود.

کد خبر 886177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.