۴۶۶ میلیارد تومان، سهم بویراحمد از بودجه در سال‌جاری

مدیرکل مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از تصویب بودجه ۴۶۶ میلیارد تومانی برای شهرستان بویراحمد در سال‌جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، جهانگیر شاهینی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بویراحمد با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای کشور با تأکید بر لزوم اولویت‌گذاری دقیق ۱۵۰۰ پروژه استانی اظهار کرد: بدون انتخاب هوشمندانه اولویت‌ها، به اهداف توسعه‌ای نمی‌رسیم.

وی با تقسیم‌بندی اعتبارات به سه بخش ملی، مشترک و استانی، اولویت‌گذاری پروژه‌ها را شرط محوری موفقیت دستگاه‌ها دانست و افزود: در این زمینه برخی نهادها عملکرد مطلوبی داشته‌اند، اما ضعف بخش دیگر نیازمند اصلاح فوری است.

مدیرکل مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اعلام وجود ۹۰۰ پروژه احداثی جدید و ۶۰۰ پروژه مستمر در سطح استان گفت: برای تکمیل این حجم از پروژه‌ها، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی تصریح کرد: رقم مورد نیاز جهت تکمیل پروژه‌های استان با محدودیت‌های بودجه‌ای کشور هم‌خوانی ندارد و بنابراین چاره‌ای جز انتخاب هوشمندانه اولویت‌ها وجود ندارد.

شاهینی با بیان اینکه هدف‌گذاری صحیح در انعقاد پیمان‌های پروژه‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها در بحث تأمین مالی پروژه‌ها در بخش محلی، مجاز به گلایه‌گذاری نیستند و باید بر راهکارهای عملیاتی تمرکز کنند.

وی از ارسال ۱۶ طرح جدید استان به پیوست ملی به‌عنوان رویدادی بی‌سابقه خبر داد و خطاب به مدیران دستگاه‌ها افزود: فرصت تا پایان تیر ۱۴۰۴ برای تکمیل کمیسیون ماده ۲۸ این طرح‌ها تعیین شده‌است.

مدیرکل مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: افزایش اعتبارات استانی از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و در آن سال رتبه سوم کشوری را کسب کردیم و در سال‌جاری نیز با وجود اینکه سهم استان چهار برابر سهم جمعیتی و زیر ۰.۷ درصد مساحتی کشور است، وضعیت بودجه نسبتاً مطلوب است، اما این اعتبارات پاسخگوی تمام پروژه‌ها نیست و اولویت‌گذاری شرط تحقق هر برنامه‌ای است.

وی تصریح کرد: بودجه ۴۶۶ میلیارد تومانی شهرستان بویراحمد در سال‌جاری مصوب شده‌است.

کد خبر 885744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.