از انهدام باند توزیع مواد مخدر در اصفهان تا دستگیری کلاهبردار میلیاردی

کشف انواع مواد مخدر از سواری پژو، کلاهبرداری دو میلیاردی با رسیدساز جعلی، توقیف موتورسیکلت ۱۰ میلیاردی قاچاق و انهدام باند توزیع مواد مخدر در اصفهان را در بسته خبری انتظامی ایمنا می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری انتظامی امروز به سراغ اقدامات پلیس برای به دام انداختن خاطیان، قاچاقچیان، ساماندهی معتادان متجاهر و ارتقای امنیت اجتماعی استان اصفهان رفتیم که جزئیات آن را در ادامه می‌خوانید.

از انهدام باند توزیع مواد مخدر در اصفهان تا دستگیری کلاهبردار میلیاردی

انهدام باند توزیع مواد مخدر در اصفهان

احمد نیکبخت، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان از اقدام مجرمانه افرادی در زمینه تهیه و توزیع مواد افیونی صنعتی مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این رابطه مأموران پس از جمع‌آوری اطلاعات لازم و هماهنگی با مرجع قضائی به مخفیگاه این افراد اعزام و در عملیاتی ضربتی موفق به دستگیری سه خرده فروش مواد مخدر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به کشف یک کیلو و ۵۰۰ گرم هروئین در این عملیات تصریح کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

توقیف موتورسیکلت ۱۰ میلیاردی قاچاق

حسین بساطی، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان اظهار کرد: مأموران انتظامی کلانتری ۱۵ این فرماندهی از نگهداری یک دستگاه موتورسیکلت غیرمجاز در یک منزل مسکونی در یکی از محلات سطح حوزه استحفاظی مطلع و وارد عمل شدند.

وی افزود: پس از انجام هماهنگی‌های قضائی و با انجام تحقیقات میدانی در نهایت محل نگهداری این موتورسیکلت شناسایی و مأموران در بررسی به عمل آمده از آنجا موفق شدند یک دستگاه موتورسیکلت cb قاچاق را توقیف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این موتورسیکلت توقیفی را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه برای فرد متخلف پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قانونی قرار گرفت.

از انهدام باند توزیع مواد مخدر در اصفهان تا دستگیری کلاهبردار میلیاردی

کلاهبرداری ۲ میلیاردی با رسیدساز جعلی

علی سبحانی، فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر اظهار کرد: در پی شکایت متصدی یکی از واحدهای صنفی مبنی بر اینکه فردی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی از وی بالغ بر دو میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از انجام تحقیقات تخصصی و رصد هوشمندانه خود مخفیگاه متهم را شناسایی و طی هماهنگی با مرجع قضائی وی را در یک عملیات دقیق دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر با اشاره به سابقه‌دار بودن متهم گفت: این فرد در تحقیقات صورت گرفته به جرم خود اعتراف کرد که در این خصوص پرونده تشکیل و برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

کشف انواع مواد مخدر از سواری پژو

حمزه بهرامی، فرمانده انتظامی شهرستان بویین میاندشت اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید سالاری به یک دستگاه خودروی سواری پژو مشکوک شدند و برای بررسی آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران ضمن انجام هماهنگی‌های لازم و در بازرسی صورت گرفته از زیر کاپوت این خودرو دو کیلو و ۴۵ گرم انواع مواد مخدر که به صورت حرفه‌ای جاساز شده بود را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بویین میاندشت با بیان اینکه در این رابطه دو متهم دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی لازم به مرجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 885590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.