دولت قصدی برای تغییرات تقسیمات کشوری ندارد

استاندار خراسان شمالی با اشاره به دیدار با وزیر کشور، گفت: موضوع تقسیمات کشوری از جمله ارتقای بخش‌ها به شهرستان، در دستور کار دولت نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، بهمن نوری امروز _پنجشنبه بیست‌وششم تیر_ در دیدار با اعضای شورای بخش غلامان و معتمدان، ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد امید واقعی در مردم، اظهار کرد: قبل از هر سفر، مشکلات مناطق بررسی و اولویت‌بندی می‌شود. وعده‌هایی باید داده شود که امکان اجرایی‌شدن داشته باشند.

وی با اشاره به گفت‌وگوی اخیر خود با وزیر کشور، افزود: در حال حاضر موضوع تقسیمات کشوری، از جمله ارتقای بخش‌ها به شهرستان، در دستور کار دولت نیست.

استاندار خراسان شمالی از اصلاح تقسیمات انتخاباتی خبر داد و خاطرنشان کرد: بررسی‌ها برای افزودن یک نماینده جدید به منطقه در حال انجام است. به‌محض قرار گرفتن موضوع ارتقا در دستور کار دولت، بلافاصله پیگیری خواهیم کرد.

نوری گفت: وعده‌هایی که در سطح استان داده می‌شود، باید مصوب و اجرایی شوند؛ موضوع ساخت مصلای شهر غلامان نیز در حال پیگیری است.

به گزارش ایمنا، استاندار خراسان شمالی صبح امروز (پنجشنبه) در ادامه سفرهای شهرستانی خود به منطقه راز و جرگلان سفر داشته است.

پیش از این دیدار، استاندار ابتدا از پروژه در حال ساخت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر غلامان بازدید کرد.

این پروژه که از سال ۱۳۹۳ آغاز شده، دارای ۳۰۰ متر مربع زیربنا است و برای تکمیل آن به یک و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار خراسان شمالی در این بازدید، ضمن بررسی روند اجرایی، دستورات لازم برای اختصاص اعتبار و تسریع در اجرای پروژه و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از آن را صادر کرد.

کد خبر 885434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.