ایجاد ۹ مجموعه ورزشی برای استفاده رایگان شهروندان در بوستان‌های شهر قم

مدیر منطقه ۵ شهرداری قم گفت: هفت زمین ورزشی در بوستان‌های منطقه پنج شهرداری قم به بهره‌برداری رسیده و دو مجموعه ورزشی دیگر نیز در حال اجراست تا پس از ایجاد زیرساخت‌ها در اختیار شهروندان قرار گیرد.

رضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم از توسعه اماکن ورزشی در منطقه پنج شهرداری قم خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر هفت زمین ورزشی در بوستان‌های سطح منطقه برای استفاده رایگان شهروندان در حال بهره‌برداری است و ۲ زمین ورزشی دیگر نیز در دست اجرا قرار دارد که زیرساخت‌های آن‌ها در حال آماده‌سازی است.

وی افزود: ایجاد فضاهای ورزشی در بوستان‌ها با هدف ارتقای نشاط اجتماعی، تقویت ورزش همگانی و فراهم کردن محیطی ایمن برای فعالیت‌های ورزشی خانواده‌ها انجام شده است.

مدیر منطقه ۵ شهرداری قم با اشاره به مجموعه اماکن ورزشی فعال در منطقه ۵، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سالن ورزشی شهیدان جودی در بوستان آفتاب، زمین‌های فوتسال، والیبال و بسکتبال این بوستان، زمین چمن مصنوعی روباز در بوستان آفتاب، زمین چمن مصنوعی روباز و زمین سرپوشیده در بوستان بصیرت، زمین‌های ورزشی چندمنظوره در بوستان گندم و بوستان اطلس در حال بهره‌برداری هستند.

رحیمی تصریح کرد: همچنین دو زمین ورزشی دیگر نیز در بوستان بهاءالدینی در حال احداث بوده است و پس از آماده‌سازی زیرساخت‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی توسعه فضاهای ورزشی در سطح منطقه را یکی از اولویت‌های مهم مدیریت شهری دانست و گفت: توسعه فضاهای ورزشی با جدیت دنبال می‌شود تا زمینه فعالیت‌های سالم، پرنشاط و رایگان برای شهروندان به‌ویژه نوجوانان و جوانان فراهم شود.

کد خبر 885139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.