اتصال صددرصد مشاوران املاک مجاز خوزستان به سامانه کاتب

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: با همت اداره کل ثبت اسناد و املاک و دادستانی مرکز استان، ۱۰۰ درصد مشاوران مجاز املاک که دارای پروانه تخصصی فعالیت هستند به سامانه کاتب متصل شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: با توجه به تبصره ۲ ماده ۳ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و آئین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۳ قانون الزام که امکان اتصال تمام مشاوران املاک دارای پروانه صنفی به سامانه کاتب را فراهم کرده است و با تلاش‌های صورت گرفته در استان صددرصد مشاوران مجاز به منظور شفافیت در انجام معاملات به سامانه الکترونیکی کاتب متصل شدند.

وی افزود: با اتصال مشاوراین املاک به سامانه کاتب و اجرای این مواد قانونی، فرایند ثبت معاملات تسهیل و نظارت بر فعالیت‌های مشاوران املاک به شکل دقیق صورت می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: این اقدام موجب افزایش شفافیت و نظم در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول و فراهم شدن مقدمات اجرای کامل قانون مربوط به این بخش می‌شود.

کد خبر 884483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.