دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای با ۳۱۸ شاکی ‏

رئیس پلیس فتای استان البرز از دستگیری فردی که با استفاده ‏از ‏فیشینگ و ایجاد درگاه جعلی از ۳۱۸ نفر از شهروندان در سراسر کشور کلاهبرداری ‏کرده ‏بود خبر داد.‏

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رسول جلیلیان اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیرمجاز اینترنتی مبلغی از حسابش، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: با اقدامات و تلاش‌های شبانه روزی کارشناسان پلیس فتا، متهم این پرونده که فردی ۲۹ ساله بوده و در یکی از مناطق شهرستان کرج سکونت داشته شناسایی و پس از انجام هماهنگی‌های قضائی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتای استان البرز گفت: این متهم با ارسال پیامک ابلاغیه ثنا و واریز سود سهام عدالت، افراد را به صفحه فیشینگ هدایت و بلافاصله اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آن‌ها می‌کرد.

جلیلیان با اشاره به اینکه تاکنون ۳۱۸ نفر از شکات این پرونده از سراسر کشور شناسایی شده و بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال از آنها کلاهبرداری شده است، تصریح کرد: پرونده برای شناسایی شکات احتمالی کماکان در دست بررسی است.

وی به شهروندان تاکید کرد: هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی را از طریق سامانه ۱۱۰ یا وب‌سایت cyberpolice.ir با پلیس در میان بگذارند.

کد خبر 884466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.