تاج قهرمانی بر سر شاگردان مارسکا/ چلسی در ۴۵ دقیقه جهان را فتح کرد

دیدار دو تیم چلسی و پاری‌سن‌ژرمن به سود شاگردان مارسکا به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دو تیم چلسی و پاری‌سن‌ژرمن شب گذشته در چارچوب بازی فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها با قضاوت علیرضا فغانی برابر یکدیگر صف‌آرایی کردند و جدال آن‌ها با نتیجه سه بر صفر به سود چلسی و قهرمانی این تیم به پایان رسید.

در نیمه نخست این جدال حساس کول پالمر نقش یک ستاره را برای تیم خود ایفا کرد و در دقیقه ۲۳ پاس گل مالو گوستو را وارد دروازه پی‌اس‌جی کرد؛ این بازیکن در دقیقه ۳۰ برای چلسی موفق به دبل شد و پاس گل کولویل را وارد دروازه دوناروما کرد.

در دقایق پایانی نیمه نخست ژائو پدرو پاس گل کول پالمر در دقیقه ۴۳ را به سومین گل چلسی تبدیل کرد و در نهایت نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید؛ در نیمه دوم پی‌اس‌جی کاری از پیش نبرد و اخراج ژائو نوس در دقیقه ۸۴ نیز کار این تیم را یک‌سره کرد تا در نهایت چلسی به‌عنوان پیروز میدان فینال، جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

کد خبر 884363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.