جلوگیری از موازی‌کاری در رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان اردبیل گفت: برای پیگیری پرونده‌های حوزه قاچاق کالا و ارز باید از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم پناهی امروز _یکشنبه بیست و دوم تیر_ در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان اردبیل با اشاره به ضرورت تفکیک اختیارات دستگاه‌های متولی در حوزه پیگیری پرونده‌ها، اظهار کرد: پرونده‌ها باید براساس صلاحیت و محتوا به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده شوند تا روند رسیدگی تسهیل شود.

وی افزود: برای پیگیری پرونده‌های حوزه قاچاق کالا و ارز باید از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی دستگاه‌های اجرایی استفاده شود و از موازی‌کاری و تداخل در رسیدگی به پرونده‌های مکشوفه جلوگیری به عمل آید.

کد خبر 884351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.