آغاز طرح جابه‌جایی زائران اربعین ۱۴۰۴ از سوم مرداد

معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی گفت: پیش بینی شده است که در اربعین امسال حدود ۹۰۰ هزار زائر با اتوبوس، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر با خودرو شخصی، ۲۹۶ هزار زائر با حمل‌ونقل هوایی و ۳۵۶ هزار نفر با قطار جابه‌جا شوند و طرح جابه‌جایی زائران ۱۴۰۴ از سوم مرداد آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، نشست ویژه عملیات اربعین وزارت راه و شهرسازی با حضور معاون حمل‌ونقل، مشاور عالی و دیگر مشاوران وزیر، رؤسا، مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه حمل‌ونقلی این وزارتخانه، برگزار شد.

مهران قربانی، با اشاره به شروع طرح جابه‌جایی اربعین ۱۴۰۴ در تاریخ سوم مرداد و بر ضرورت توجه به هفته اوج بازگشت، بین عصر روز اربعین و سه روز بعد از آن اظهار کرد: طبق مطالعات انجام شده پیش‌بینی می‌شود در اربعین امسال حدود ۹۰۰ هزار زائر با اتوبوس، ۲ میلیون ۴۰۰ هزار زائر با خودرو شخصی، ۲۹۶ هزار زائر با حمل‌ونقل هوایی و ۳۵۶ هزار نفر با قطار جابه‌جا شوند و همچنین حمل‌ونقل دریایی نیز برای جابه‌جایی زائران از بندر خرمشهر به بندر بصره پیش‌بینی شده است.

معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: سهم مرز مهران در هنگام رفت زائران در ایام اربعین را ۶۰ درصد و زمان برگشت را ۷۰ درصد در نظر می‌گیریم.

قربانی تعداد ناوگان زمینی مورد نیاز برای روزهای اوج در هر روز را ۷۷۰۰ دستگاه پیش بینی کرد و تاکید کرد: باتوجه به ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه ناوگان موجود، اقدامات خاصی برای تأمین ناوگان همچون در نظر گرفتن سهمیه ناوگان برای هر وزارتخانه که به مدت ۷ روز برای خدمت رسانی به زائران و نیز امکان تجدید نظر در کارت هوشمند رانندگان این اتوبوس‌ها در صورت عدم همکاری لازم طی این مدت در نظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 883341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.