به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عبدالرضا پیر حسینلو ظهر امروز _چهارشنبه هجدهم تیر_ در نشست توجیهی طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در برخی شهرستانها مانند ساوه، برای هر دانشآموز کمتر از سه متر مربع است، در حالیکه استاندارد جهانی این رقم را هشت متر لحاظ کرده است.
وی افزود: سرانه استاندارد فضای دانشآموزی کشور طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هشت متر مربع است، تلاش میکنیم با برنامهریزی دقیق و حمایت مسئولان، این نابرابریها را کاهش دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اینکه پایین بودن میانگین فضای آموزشی در برخی شهرستانهای استان گفت: این سرانه در حال حاضر در برخی شهرها کمتر از سه متر مربع و کمتر از میانگین کشوری است.
پیر حسینلو تصریح کرد: توسعه فضاهای آموزشی مدارس باید در اولویت قرار گیرد، با توجه به اقدامات صورتگرفته، انتظار میرود در آزمون سراسری سال جاری، شاهد بهبود محسوس عملکرد و ارتقای نتایج دانشآموزان استان مرکزی باشیم.
وی ادامه داد: اجرای برنامهای هدفمند برای ارتقای سطح آمادگی کنکوری دانش آموزان مناطق محروم و دورافتاده در این استان هدفگذاری شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: در مناطقی شامل: نوبران و دورافتادهترین روستاهای شهرستان خمین که با کمبود زیرساختهای آموزشی و محدودیت در دسترسی به منابع تخصصی کنکور مواجه هستند، ضرورت دارد اقدامی مؤثر و هدفمند برای جبران این نابرابریها انجام شود.
پیر حسینلو عنوان کرد: با همکاری صداوسیمای استان مرکزی، فرآیند تولید و پخش مجموعهای تلویزیونی با محوریت جمعبندی دروس کنکور ویژه پایه دوازدهم در دستور کار قرار دارد، این برنامهها روزانه ساعت ۱۴ از شبکه استانی و توسط معلمان با سابقه تدریس در کلاسهای کنکور ارائه میشد.
وی ادامه داد: همچنین محتوای تکمیلی این دروس در قالب فایلهای ویدئویی از طریق شبکه شاد در دسترس دانشآموزان قرار گرفته و علاوه بر پایه دوازدهم، برای پایه نهم و یازدهم نیز جمعبندیهای لازم در دروس کشوری و امتحانات نهایی تولید و منتشر شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: خوشبختانه این طرح نهتنها در استان مرکزی، بلکه در استانهای همجوار مانند قم و همدان نیز مورد استقبال قرار گرفته است.




نظر شما