کشف و ضبط ۱۷۳۵ کیلوگرم فراورده دامی غیرقابل مصرف در کردستان

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: در قالب طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، نگهداری، بسته‌بندی و عرضه فراورده‌های خام دامی در استان کردستان، ۱۷۳۵ کیلوگرم فراورده غیرقابل مصرف از چرخه مصرف خارج شد.

کامران زیباکردار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و صیانت از حقوق شهروندان، دامپزشکی استان با اجرای دو طرح گسترده نظارتی در این ایام، حضور فعالی در سطح استان داشت.

وی افزود: در قالب طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، نگهداری، بسته‌بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی که از تاریخ ۱۲ تیر تا ۱۸ تیر ۱۴۰۴ اجرا شد، ۱۳۴۶ بازدید از مراکز عرضه انجام گرفت و طی آن ۱۷۳۵ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف از چرخه مصرف خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان ادامه داد: همچنین طرح نظارت بهداشتی بر نذورات قربانی هیئت‌های مذهبی، حسینیه‌ها و مردم استان نیز در روزهای تاسوعا و عاشورا اجرا شد که در این طرح، ۱۳۰ لاشه دام شامل ۹۲ رأس گوسفند و ۳۸ رأس گاو و گوساله تحت بازرسی قرار گرفت و طی آن، ۲ لاشه گوسفند ضبط و غیرقابل مصرف تشخیص داده شد.

زیباکردار خاطرنشان کرد: از عموم مردم استان درخواست می‌شود در مناسبت‌های مذهبی برای ذبح نذورات خود، صرفاً از ظرفیت ناظران بهداشتی و مراکز مجاز استفاده کنند تا سلامت جامعه و بهداشت عمومی تضمین شود.

کد خبر 883168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.