رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار در کشور / صادرات بیش از ۷.۵ تن خاویار به‌طور مستقیم

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و گفت: تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان شیلات ایران، ناصر کرمی‌راد از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال گذشته رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است، همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

کرمی‌راد عنوان کرد: در حوزه صادرات نیز، بیش از ۷.۵ تن خاویار به‌طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین‌زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

وی با اشاره به اینکه خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد، بیان کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

کد خبر 882801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.